Vesti

Aplikacija za izračunavanje datuma začeća dece budućnosti

aplikacija-za-decu-buducnosti

Poznati ruski istraživač i stručnjak za piramide, koji je napisao nekoliko knjiga o ovim još uvek tajanstvenim građevinama, ali i podigao nekoliko njih u Rusiji, tvrdi da je zahvaljujući izučavanju piramida siguran da postoji mogućnost da se negativni trend našeg razvoja i evolucije promeni i krene u pozitivnom pravcu.

I to zahvaljujući deci budućnosti, koja će se rađati sa neverovatno  naprednim osobinama. A piramide mogu da im budu od velike pomoći.

To će biti nove generacije ljudi, koje će razmišljati kao bratski članovi kosmičke zajednice, kaže Uvarov.

Oni će biti na takvom mentalnom i duhovnom nivou da će na sasvim drugi način rešavati evolutivne i geopolitičke probleme sa kojima se suočavamo danas. To je vrlo obećavajuće i pun sam entuzijazma kada razmišljam o tome.

Valerij Uvarov: Piramide daju mogućnost da se utiče na duboke mentalne, zdravstvene i duhovne sposobnosti kod dece

Valerij Uvarov: Piramide daju mogućnost da se utiče na duboke mentalne, zdravstvene i duhovne sposobnosti kod dece

Poslednjih 30 godina Uvarov je istraživao antičko nasleđe, i po njegovim rečima, došao je do veoma važnih otkrića koja su u stanju da promene pravac razvoja čovečanstva.

Ovo je najvažniji deo istraživanja i jedan od razloga zašto smo počeli da gradimo piramide u Rusiji. U stvari, piramide, između ostalog, daju mogućnost da se utiče na duboke mentalne, zdravstvene i duhovne sposobnosti kod dece. To će biti nova generacija ljudi koja će stvarati kosmičku zajednicu. To je vrlo obećavajuće za budućnost čovečanstva.

Uvarov i njegovi saradnici razvijaju prvu aplikaciju u istoriji i jedinu u svetu koja će  omogućiti izračunavanje datuma začeća jakog i zdravog deteta, sa izvanrednim mentalnim i duhovnim sposobnostima.

U starom Egiptu, gde je rođenje deteta smatrano dolaskom otelotvorenja Boga, pripreme za začeće su počinjale tačno određenim datumima, u vreme pojavljivanja energetskih tokova tokom godišnjeg ciklusa.

Ovo je tajni deo znanja koje kaže da zdravlje deteta, talenat, njegove izuzetne osobine i uspešna budućnost zavise od uticaja specifičnih planetarno-energetskih i kosmičkih faktora umreženih sa bioritmom roditelja i budućeg deteta u trenutku začeća.

Pravi izbor dana začeća uzima u obzir postojanje posebnih tokova energija i njihovih ritmova, rezonanci i interakcije sa kojima ispunjava osobu posebnom, suptilnom energijom.

Usklađujući se sa bio-energetskim ritmom roditelja, ove energije proizvode posebne impulse. Ako je sve urađeno kako treba, i u pravo vreme, buduće dete će postati nosilac energije koja otvara bezgranične mogućnosti pred sobom.

U okviru godišnjeg bio-energetskog ciklusa budućih roditelja postoji samo nekoliko dana povoljnih za začeće zdravog, nadarenog deteta, i veliki broj dana nepovoljnih za začeće.

Uvarov tvrdi da će novim projektom (aplikacijom) biti moguće odrediti povoljne dane za začeće jake, zdrave, dece bistrog uma, koja će promeniti budućnost čovečanstva iz negativnog u pozitivnom pravcu.

Za sve koje zanimaju ovakve teme, informacija da je Uvarov u Beogradu i drži predavanje 27.novembra u Beogradu, pogledajte ovde http://antistresvodic.rs/predavanje-valerija-uvarova-o-piramidama-i-horusovim-zezlima/

O autoru

Jasmina Stefanović

Jasmina Stefanović

Novinar po profesiji, preduzetnica u duši, po ličnom osećaju – kreator svojih snova. Astrološka Vodolija joj ne da mira, stalno je pokreće na nove avanture i promene.
Nakon višegodišnjeg rada na RTS-u, otisnula se u preduzetničke vode i pokrenula magazin Mama. Nekoliko godina radila u Adria Media Serbia kao editorijalni direktor Porodičnih naslova i urednica časopisa Lisa. Onda se vratila preduzetništvu i opet diše punim plućima.

Jedna je od autora i urednika portala Antistres vodič (www.antistresvodic.rs), uređuje prvu web emisiju Mamino ćoše i sa velikim žarom radi na pripremi svih aktivnosti Udruženja RODITELJSTVO NOVOG DOBA.

Misli da je samo NEBO granica, a ono je beskrajno…

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.