Vesti

Beba raste i vaša koža to oseća!

RND
Autor RND

Prevencija nastanaka strija i nega kože tokom zimskih meseci posebno je važna za buduće mame.

Nega kože u trudnoći, posebno tokom zimskih meseci, može biti veliki izazov za buduće mame. Osim što brinu o naglom rastu stomaka i nastanku strija, telo trudnice je pod dodatnim uticajem hormona, pa je u trudnoći koža još osetljivija.

Iako bi mnoge mame rekle da je sve bolje od trudničkog stomaka u toku pakleno vrućeg leta, brojne su okolnosti koje zimu čine jednim od manje voljenih godišnjih doba kod trudnica.

Mislile ste da samo vi preživljavate stres? I vaša koža je tokom trudnoće u pravom „drugom stanju“.

Niske temperature i ledeni vetar dovode do slabije cirkulacije, pa se usporavaju regenerativni procesi kože, dok sa druge strane, niska vlažnost vazduha u zatvorenim prostorijama koja nastaje usled zagrevanja dovodi do isušivanja kože.

Strije su takođe jedna od većih briga velikog broja trudnica. Kod većine žena strije su neizbežna pojava, dobije ih više od 80 posto trudnica, često pred kraj drugog tromesečja. Nastaju zbog rastezanja kože, a pojavljuju se kao jake crvene linije najčešće u donjem delu trbuha, ali se mogu pojaviti i na grudima i bokovima.

 

Kompletna nega kože u jednoj bočici

Rešenje za ove i druge brojne probleme trudnica i olakšanje za vašu kožu od ove jeseni na naše tržište doneo je Bio-Oil, jedan od vodećih svetskih brendova za negu kože, posebno razvijen kako bi obezbedio efikasna rešenja za različite tipove kože.

Proizvod pomaže u prevenciji nastanka strija, poboljšava izgled ožiljaka i neujednačenog tena, a takođe je efikasan za kožu koja stari kao i za dehidriranu kožu. Bio-Oil nalazi se u kategoriji veganske kozmetike, nije testiran na životinjama i bezbedan je za upotrebu kod trudnica.

Ovaj proizvod za negu kože sa brojnim delotvornim svojstvima može se koristiti za negu tela, ali i lica. Formulacija Bio-Oil- a je kombinacija ekstrakata biljaka i vitamina suspendovanih u uljanoj bazi, tj. podlozi.

 

Čarobna formula ulja biljnog porekla

Sastojci Bio-Oil ulja biljnog porekla su ulje nevena, ulje lavande, kao i ulje ruzmarina i kamilice, dok proizvod sadrži i vitamine A i E, koji pospešuju formiranje novog sloja kolagena, a pomaže i u obnavljanju kože, omogućavajući povećanje elastičnosti, kao i poboljšanje teksture i tona kože.

Revolucionarni sastojak ovog proizvoda je PurCellin Oil™, koji menja uljanu konzistenciju, čineći ga laganim za nanošenje i nemasnim. Ovo osigurava da će sva dobra svojstva biljnih ekstrakata i vitamina biti apsorbovana u kožu.

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.