Vesti

Bebe, dobrodošle

RND
Autor RND

Opštinski Centar za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“ je u saradnji sa patronažnom službom Doma zdravlja Novi Beograd, našim udruženjem  „Roditeljstvo novog doba“ i udruženjem “ Pomoć porodici“ organizovao manifestaciju „Dobrodošlica novorođenim bebama“ u svojim renoviranim prostorijama u Bulevaru Milutina Milankovića 34.

„Novi Beograd kao najveća opština u Beogradu se može pohvaliti zavidnim brojem novorođenih beba. Godišnji prosek rađanja beba je oko dve hiljade. Cilj nam je da u narednom periodu kroz podršku centra i u partnerstvu sa patronažnom službom lokalnog doma zdravlja i organizacijama koje okupljaju stručnjake koji se bave decom omogućimo besplatne edukacije i savetovanja za roditelje kako bi kvalitetnije ostvarili svoju roditeljsku ulogu. Posebno želimo da damo značaj u sprovođenju mera rane intervencije kod dece koja su rođena sa nekim razvojnim rizicima kroz povezivanje i interakciju lokalnih aktera “, rekla je na manifestaciji Milka Milovanović-Minić,  vd direktor Centra za brigu o deci, starima i osobama sa invaliditetom “Novi Beograd”.

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.