Aktuelnosti Vesti

Besplatne konsultacije za vantelesnu oplodnju

Više od 400. 000 parova u Srbiji ima problemom sa sterilitetom. Ova borba može da bude duga i iscrpljujuća, a za mnoge je jedino rešenje – vantelesna oplodnja. Ono što je parovima najpotrebnije na tom putu jesu podrška i prave smernice.

U hotelu Holiday Inn u Beogradu (Španskih boraca 74, Novi Beograd) u subotu 21. aprila 2018. od 10 do 15 sati i u nedelju, 22. aprila 2018. godine od 10 do 18 sati, tim iz klinike Embryolab održaće besplatne konsultacije sa parovima koji planiraju vantelesnu oplodnju.

Tim čine:

– MD PhD Christos Pappas, reproduktivni ginekolog

– MD M.Sc Michalis Kiriakidis, reproduktivni ginekolog

– Nataša Strinić, koordinator za Srbiju

– Sunčica Ljubenko, koordinator za Srbiju

Rezervacije termina su obavezne. Sve informacije o načinu rezervacije termina naći ćete na portalu aska.rs.

O autoru

Jasmina Stefanović

Jasmina Stefanović

Novinar po profesiji, preduzetnica u duši, po ličnom osećaju – kreator svojih snova. Astrološka Vodolija joj ne da mira, stalno je pokreće na nove avanture i promene.
Nakon višegodišnjeg rada na RTS-u, otisnula se u preduzetničke vode i pokrenula magazin Mama. Nekoliko godina radila u Adria Media Serbia kao editorijalni direktor Porodičnih naslova i urednica časopisa Lisa. Onda se vratila preduzetništvu i opet diše punim plućima.

Jedna je od autora i urednika portala Antistres vodič (www.antistresvodic.rs), uređuje prvu web emisiju Mamino ćoše i sa velikim žarom radi na pripremi svih aktivnosti Udruženja RODITELJSTVO NOVOG DOBA.

Misli da je samo NEBO granica, a ono je beskrajno…

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.