PoRodi se lako

Četvrti dan u Savetovalištu sa Vanjom Bokun Popović

http://roditeljstvonovogdoba.com/wp-content/uploads/2016/10/DSCN4048.jpg
RND
Autor RND

Kako da promenimo svoja uverenja i strahove i dođemo do punog potencijala danas je bila tema predavanja u Besplatnom holističkom savetovalištu za trudnice PoRODI SE LAKO.

Kvantni psihoterapeut i licencirani predavač za tehniku Višeg Ja, Vanja Bokun Popović, koja je i sama u drugom stanju, podelila je sa prisutnima svoja iskustva iz prve trudnoće i sa porođaja i naglasila koliko je važno da pratimo svoju intuiciju.

Budući roditelji su takođe prošli kroz povezivanje sa Višim Ja, našom višom svešću, koje nam u svakom trenutku može pomoći da se oslobodimo i eliminišemo ono što nam stvara probleme i ruši balans, kako fizički, tako emotivni i psihički.

Tehniku, sa kojom nas je Vanja ovom prilikom upoznala, moguće je koristiti u bilo kojoj situaciji kada osećamo da nas “pritiskaju” uverenja koja smo sticali tokom života i koja nam je nametala naša okolina a nisu u saglasju sa našim mirom, bez obzira da li želimo bebu, čekamo bebu ili je ona deo našeg života.

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.