Vesti

Novo: Claricell i imunitet dece

RND
Autor RND

Pedijatri tvrde da učestale infekcije kod dece nastaju zbog globalnog pada imuniteta. Takođe, smatraju da je stari dobri pekarski kvasac odlična opcija. Razvojem industrijske proizvodnje, on je gotovo nestao iz životnih namirnica.

Kvasac je bogat beta-glukanima, onima koji se hemijski zovu 1-3, 1-6 beta-glukani i potpuno su neverovatne supstance, prisutne u apotekama u preparatima Claricell. Upravo Claricell optimizuje i uravnotežuje imuni odgovor, naoružavajući naše ćelije imunog sistema za borbu protiv virusa, bakterija i ćelija raka. I alergije su prekomerno aktivan imuni sistem, tako da i u tom delu regulacije imunog sistema Claricell ima važnu ulogu. Dakle, on optimizuju rad tog sistema i pojačava ga, što potvrđuju i brojne kliničke studije.

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.