Vesti

Dobrodošlica novorođenim bebama na Novom Beogradu

RND
Autor RND

Manifestacija “Dobrodošlica novorođenim bebama” održaće se u novom prostoru Centra za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“, u Bulevaru Milutina Milankovića 34, u utorak 16. maja u 11 časova. To je prilika da se mame koje su se porodile u drugoj polovini prošle godine na Novom Beogradu prvi put zajedno nađu na jednom mestu, kao gosti opštinskog Centra koji je mesto podrške roditeljima u edukativnom i infirmativnom smislu.

Na početku susreta planiran je kratak kulturno-umetnički program inkluzivnog karaktera u kojem će učestvovati hor učenika OŠ „Laza Kostić“ i članovi Udruženja samohranih roditelja dece sa invaliditetom „Plava školjka“, koji će se predstaviti plesnom tačkom.

Prisutne će u ime Centra pozdraviti Milka Milovanović-Minić, v.d. direktor Centra koja će prisutne ukratko informisati o planiranim aktivnostima i ideji okupljanja majki i beba dva puta godišnje sa ciljem da se iz prve ruke čuju njihova brojna pitanja i dileme. Na ovom mestu imaće priliku i da predlože teme koje ih zanimaju, na osnovu čega će se između dve manifestacije organizovati edukacije i predavanja koja će im pomoći da se kao roditelji ostvare na što kvalitetniji način. Jedan od važnih segmenata planiranog programa aktivnosti je i pomoć majkama čije su bebe rođene sa razvojnim rizicima.

Manifestacija, a kasnije i planirani program edukacije Centar će ostvarivati u saradnji sa patronažnom službom Doma zdravlja „Novi Beograd“ i Udruženjem “Roditeljstvo novog doba”.

Sve mame koje budu prisustvovale manifestaciji dobiće poklone sponzora – Yuglob i Ciciban.

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.