PoRodi se lako

Drugi dan Besplatnog holističkog savetovališta za trudnice PoRodi se lako

roditeljstvo drugi dan
RND
Autor RND

Buduće mame i tate su drugog dana predavanja na Besplatnom holističkom savetovalištu za trudnice PoRODI SE LAKO imali priliku da čuju pedagoga Jelenu Holcer koja je ovom prilikom pričala o praktičnim tehnikama samopomoći i otklanjanju blokada kod budućih roditelja, što ima neprocenljiv značaj za razvoj njihovog deteta. Drugo predavanje je održala Maja Petrović, vlasnik bloga Vitki gurman i autorka knjige Gurmanske veze, a tema je bila – Istine i zablude u medijima o zdravoj hrani.

Jelena Holcer: Iskoristite pozitivna znanja

Jelena Holcer: Iskoristite pozitivna znanja

Zbog čega je važno da se otklanjaju strahovi u toku trudnoće? I kako to raditi? Kolika je moć reči? A energije? Koje tehnike samopomoći možete da radite svakodnevno a da vam tone oduzima puno vremena, ni posebna obuka? Jelena Holcer je ovom prilikom pokazala prisutnima neke od najednostavnijih tehnika koje mogu da se primene u bilo kojim okolnostima.

Maja Petrović: Istine i zablude o zdravoj hrani

Maja Petrović: Istine i zablude o zdravoj hrani

Koliko možemo da verujemo medijima o onome što pišu o zdravoj ishrani? I kako da prepoznamo gde je granica između informacije i marketinga. Maja Petrović je informisala prisutne o prikrivenim načinima plasiranja marketinških informacija ali i ponudila neka rešenja, tj. mesta gde je moguće te informacije i proveriti.

Dve najangažovanije trudnice u diskusiji su na poklon dobile knjigu  autora Maje Petrović, Gurmanske veze.

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.