Aktuelnosti Festival RND 2019

Humana – u susret najvišim zahtevima naše dece

RND
Autor RND

Poreklo kojem se veruje

Humana proizvodi 100% svojih mlečnih formula u Nemačkoj. Oznaka „Made in Germany“ predstavlja standarde visoko kontrolisanog kvaliteta. Svaki Humana proizvod podleže rigoroznim kontrolama čime se garantuje njegova bezbednost i kvalitet.

Humana Srbija

Tokom procesa proizvodnje svake Humana mlečne formule sprovede se u proseku oko 600 različitih ispitivanja, od polaznih sirovina preko pakovnog materijala i na kraju finalnog proizvoda.

Preko 65 godina iskustva

Generacije beba su odrasle na Humani. Nakon višegodišnjeg istraživanja, nemački pedijatar dr Heinz Lemke je pre više od 65 godina razvio prvu mlečnu formulu u Nemačkoj sa nutritivnim sastavom po uzoru na majčino mleko, koristeći kravlje mleko kao polaznu sirovinu. Humana mlečne formule su tokom nekoliko decenija unapređivane, a razvijen je i širok spektar specijalnih mlečnih formula za sve izazove u ishrani odojčeta i malog deteta.

Pažljiv odabir mleka – samo najbolje iz prirode

Humana je jedan od nekolicine proizvođača koji u potpunosti poznaje poreklo svojih polaznih sirovina. Kravlje mleko prikuplja isključivo sa 29 porodičnih farmi koje su članice Humana „Mlečne Unije“. Sve te farme ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, dobre proizvođačke prakse i odgovornog postupanja prema kravama i prirodi. Krave se isključivo hrane na organskim pašnjacima, odnosno stočnom hranom BEZ GMO (GMO = genetski modifikovani organizmi)!

Pažljiva prerada

Mleko se prerađuje specijalnim proizvodnim postupcima kako bi ispunilo posebne zahteve odojčadi. Savremena tehnologija, pažljivo odabrane sirovine i odgovorno osoblje garantuju bezbednu i pažljivu preradu mleka. Stalne kontrole kvaliteta obezbeđuju kontinuirano visok kvalitet.

Humana Serbia

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.