Festival RND 2017

Inspirativno mesto za održavanje festivala

RND
Autor RND

Ovogodišnji festival RODITELJSTVO NOVOG DOBA održaće se u prelepom ambijentu Integra Life Cluba na Adi Ciganliji, u novoj zgradi pored samog jezera.

Integra Life Club je inače prvi pravi holistički centar i osnovan je sa ciljem podizanja kvaliteta života. Idejni tvorac i osnivač je Tatjana Jevđović, holistički terapeut, koja je pre deset godina osnovala Beauty Imagini Centar.

Ulaz u mesto dobrih vibracija

Sve je u skladu

Zašto Prvi?
Pre deset godina, u srcu Beograda, nastao je Centar Beauty Imagini, iz potrebe da se ljudima približe tehnike i metode koje podižu kvalitet našeg života.
Beauty Imagini d.o.o. je holistički, edukativni centar internacionalnog karaktera, čija je misija da pomogne svakome ko želi da, u cilju sopstvenog razvoja i boljeg života, radi na sebi, očuva fizičko i mentalno zdravlje, i pomogne sebi i drugima u stvaranju boljeg i kvalitetnijeg života.
Predan dugogodišnji rad posvećen čoveku i njegovom dobru, 2013. godine doneo je Tatjani Jevđović, osnivaču Centra Beauty Imagini, Cvet Uspeha za Ženu Zmaja i Specijalnu nagradu za unapređenje kvaliteta života, koju dodeljuje Udruženja Poslovnih žena Srbije.

Okruženi prirodom

Mesto susretanja

Zašto Pravi?
Holistički Centar se bavi savetovanjem vezanim za lični i duhovini razvoj i uspeh, različite načine ishrane, određene vrste fizičkih aktivnosti, terapijama i tretmanima lica i tela, muzikoterapijom, psihoterapijom, homeopatijom, stručnom edukacijama, kao i zalaganjem za promenu životnih navika.

 

Prva zgrada pored jezera posle rampe

Pogled prema jezeru

Gde se nalazi?
Lokacija je brižljivo odabrana da bi na najkomforniji način mogli da se koriste prirodni resursi zemlje, vode i vazduha. Club se nalazi na samom početku novobeogradske strane jezera Ada Ciganlija, svega desetak minuta od centra grada. Na ovom mestu, sa sigurnošću, možete uživati u najlepšim zalascima sunca u Beogradu.

Karte za festival RODITELJSTVO NOVOG DOBA u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima-a i na linku ispod (za jedan i dva dana). Uz kartu, sve radionice i ostale aktivnosti na festivalu su BESPLATNE

KARTE

Više o programu festivala možete pogledati ovde: o festivalu

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.