Vesti

Joga odmor za mame i bebe

RND
Autor RND

Joga odmor za mame i bebe nastao je iz potrebe da se mame sa svojom bebom sklone iz grada tokom leta kada nastupe velike vrućine i kada je moguće prošetati  bebu samo predveče, kada su mame još više same jer su druge mame pobegle na selo i rashlađuju se negde drugde. Nastao je iz želje da se mame par dana opuste, da ne moraju da kuvaju za sebe, ne moraju da šetaju, da mogu samo da sede i pričaju, druže se sa drugim mamama ili se osamljuju sa svojom bebom. Nastao je iz potrebe mama da se okrepe, da malo vežbaju i pokrenu se, da uživaju u miru i tišini prirode.

Mesto na koje se odmor organizuje je etno selo Latkovac kod Aleksandrovca. Jeste, malo je dalje od Beograda, ali je rajsko mesto i domaćinstvo ima sve što je potrebno mamama da ako žele, ne moraju da izlaze iz njega tih par dana. Opet, ako se i tate pridruže, Aleksandrovac je blizu, vinski podrumi, pecanje, bazen.

Joga odmor za mame sadrži jutarnju jogu za mame, poslepodnevnu jogu sa bebama, masažu za mame, ples sa bebom, razgovore na temu izazova majčinstva, partnerskih odnosa i tema koje su mamama važne.

Imamo: prenosivi krevetac za mamu koja ne želi da deli krevet sa bebom, blender za bebi hranu, bazenčić za bebe, nosiljku za bebe za ples sa bebom, devojku za čuvanje bebe dok je mama na masaži.

Na ovom odmoru bebe bolje spavaju, super su raspoložene, mogu da se druže sa svojim malim drugarima, a sve to ostavlja prostora da mama bude rasterećena, raspoložena, zadovoljna.

Joga odmor za mame i bebe ostaje u sećanju kao jedan predivan iskorak iz svakodnevice, a pruža priliku za prijateljstva koja mogu da potraju mnogo duže od produženog vikenda.

Broj mesta je ograničen  na 10 mama kako bi  svaka mama bila sama sa bebom u sobi. Ipak, ako tata želi da se pridruži i to je moguće.

Dodatne informacije i rezervacije na http://shivashakti.rs/odmor-za-mame-i-bebe/

Ili na broj telefona 069/159-3855.

Joga odmor za mame i bebe vodi Mirjana Gnjatić, instruktorka joge za trudnice, mame i bebe, sertifikovani međunarodni instruktor masaže beba po IAIM programu, mama tri dečaka, dula.

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.