Blogoteka

Kata Granata: ICB MOTHER

kata granata

Oduvek sam volela da čitam i čitanje mi je spasilo detinjstvo. Ruku pod ruku, nekako spontano i pisanje me je zaskočilo jednog dana sasvim nenadano ali i neumitno.

 

Koliko god dobijanje dece čini život poptunijim i smislenijim, o sreći da ne govorim, činjenica da sam roditelj probudila je u meni i stare strahove i rane koje kako sam kasnije uvidela, nikada nisu ni zacelile.

 

Pisanje je za mene imalo svrhu dnevnika, oslobađajuće i psihoterapijsko dejstvo. Kada nešto izbacite iz sebe, ma koliko ružno ili tužno bilo, ono postaje vidljivije, jasnije i napokon manje strašno. Uza sve to ako se desi da imate sa kim da podelite svoje priče, emocije, zašto ne i savete, tim bolje.

Blog je nastao spontano i grčevito. Bio je to moj mali “intimni” prostor u internet univerzumu prepunom nepoznanica i novotarija. Roditeljstvo kao ključna okosnica mog razmatranja, jer sam majka dva mala vilenjaka (čarobnih i nestašnih magičnih bića 🙂 ), privuklo je čitateljke, mame istih ili sličnih nedoumica da na mom blogu nađu mesto na kome je ženska razmena i solidarnost svesrdno dobrodošla.

 

www.icbmother.com

O autoru

Katarina Dumić

Katarina Dumić

Kata Granata je nick pod kojim Katarina Dumić piše na svom blogu i sajtu keva.rs. Kako kaže, njeno parče Internet svemira joj služi kao neka vrsta ličnog eksperimenta. Andragog po profesiji, sama je sebi najveći životni zadatak i cilj. Bez obzira da li piše o “snobizmu savremenog roditeljstva”, “nemoralnom vaspitanju”, usvajanju, surogat roditeljstvu ili sasvim ličnim borbama, cilj joj je da dopre do čitalaca na najneposredniji način.
Njeni tekstovi, priče i intervjui mogu da se nađu na njenom blogu ali i drugim roditeljskim portalima koji ih prenose.

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.