Aktuelnosti Festival RND 2019

Umetnost roditeljstva: lečenje dece bez lekova

RND
Autor RND

Umetnost roditeljstva – lečenje dece bez lekova tema je pretposlednjeg predavanja na 5.festivalu Roditeljstvo novog doba.


Kako i na koji način možete pomoći svom detetu ako je neraspoloženo, ima temperaturu, nešto ga boli, ne može da spava ili je preterano aktivno. Ovo je samo deo predavanja po programu Holi kids u Holi akademiji, dr Mirjane Mićović, a mi ćemo imati priliku da ga čujemo i na festivalu. Naučite da vi budete podrška svom detetu u bilo kom trenutku njegovog života, jer je to osnova na kojoj se gradi opšte zdravlje mališana.

Dr Mirjana Micovic je pedijatar, akupunkturolog, fitoterapeut, reikiučitelj. Organizator je mnogih naučnih skupova, tradicionalnog Festivala zdravlja Beograd i “Love and Spirit”. U svojoj matičnoj kući Domu zdravlja “Stari grad” radi kao pedijatar, a u okviru svog udruženja za unapređenje zdravlja dece i porodice Asklepios, između ostalog, organizuje radionice o bazalnoj stimulaciji beba a odnedavno i novi program Holi Kids u okviru njene Holi akademije.

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.