Blogoteka

Ljubica Bildi: Mama&Tata

Mama&tata

Moje ime je Ljubica Bildi i ja sam, pre svega, mama Andreju (2012), Davidu (2014) i Lenki (2014)

Svet mi se vrteo oko mnogih stvari dok  nisam dobila svog prvog sina i krenula da gledam život oko sebe na još jedan način, možda čak i naznačajniji a to je kroz oči deteta. Posmatrajući svog sina prvenca shvatila sam koliko su dešavanja i osećanja koja mi odrasli proživljavamo tako jednostavna kada ih gledamo dečijim očima i nekako sve dobije smisao i rešenje.

Odatle negde i ideja za blog mamaitata.rs  koji je nastao u februaru 2014. da bude  pomoć roditeljima da stvari u najvažnijem pozivu zvanom roditeljstvo, sagledaju na jednostavan i zabavan način, onako kako ih gledaju deca.

Blog u najvećoj meri pokriva ideje za igru sa decom i to po principu uradi sam, ali svaka igračka i aktivnost stvarno ima upotrebnu vrednost. Blog sadrži kako tekstualne delove tako i video sadržaj koji je interaktivan i na jedan jedinstven način kod nas pokazuje kroz korake kako da se igrate sa detetom. Trudimo se da budemo inovativni i raznovrsni u našim igrama.

Sve što se nalazi na blogu je nastalo iz iskustvenog znanja i proživljene tematike tako da je sam blog velika pomoć roditeljima kada naiđu sve one tipične faze u odrastanju svoje dece.

O autoru

Ljubica Bildi

Ljubica Bildi

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.