Vesti

Maša i Medved – premijera animiranog filma koji je osvojio svet

Masa i medved naslovna
RND
Autor RND

Najbolja novogodišnja zabava za najmlađe uz “Mašu i Medveda” Veliki svetski hit, animirani film “Maša i Medved”, premijerno će biti prikazan 28.decembra u bioskopu Cineplexx u Delta sitiju u Beogradu u 18.30h.

Masa i medved

Ruska animirana serija „Maša i medved“ jedna je od najpopularnijih franšiza zahvaljujući dragim likovima Maše i njenog prijatelja Medveda, britkom humoru i zabavnom tretmanu aktuelnih tema uz edukativni sadržaj.

Masa i medved

Emitovana je u 120 zemalja, a postoji samo 20 YouTube videa koji su sakupili više od milijardu pregleda, a među njima se nalazi i 17. epizoda „Maše i Medveda“. Nakon ogromnih uspeha koje je postigao, kreatori i producenti u saradnji sa distributerima u raznim državama širom sveta, odlučili su da omoguće najmlađoj publici i njihovim roditeljima da uživaju u svom omiljenom crtaću na velikom platnu! „Maša i medved“ je osvojio i nagradu za najbolju animaciju u kategoriji „kreativni talenti“ na prestižnom Kidscreen Awards 2015 u Majamiju. „Animation Magazine“, uvrstio je jednog od kretora serije, Olega Kuzovkova, u listu animatora koji su dali nemerljiv doprinos razvoju ove industrije, a sam crtani je uvršten u listu „Animag 250: TV šou kom je suđeno da postane klasik.

Masa i medved

Zanimljivi likovi i priča nisu jedini „krivci“ za ovako veliki uspeh „Maše i medveda“. Animatori ovog crtaća provode sate pokušavajući da kreiraju bezbroj izraza lica i reakcija crtanih likova, kako bi što uverljivije preneli emocije. Animacija se radi pažljivo i dosledno do detalja kao što su hrana u frižideru i cveće na livadi.

Masa i medved sinhronizacija

Uz to, pored Jovane Jelovac Cavnić koja pozajmljuje glas Maši, glumačkoj ekipi se pridružio i mladi Mateja Vukašinović, koji je otpevao jedan song u filmu. Ne propustite ovaj doživljaj! Idealan povod za prvi odlazak u bioskop!

Od 29.decembra u bioskopima!

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.