Vesti

Motivaciono predavanje Vasila Hadžimanova

RND
Autor RND

Novi ciklus motivacionih govora koji će se odžati u Ušće Shopping Centru počinje u sredu, 28. marta u 20 h, kada će naš poznati muzičar Vasil Hadžimanov govoriti na temu „Kako od NE napraviti DA“.

Na zadovoljstvo publike koja je redovno pratila sedam predavanja održanih tokom 2017. godine, uz poruku „Lepo mi je, jer tako želim“ , i ove godine projekat se nastavlja. Izbor tema i predavača biće raznovrstan, u skladu sa različitim interesovanjima i potrebama publike, a prvi će na scenu stati Vasil Hadžimanov.

  • Predavanje je kocipirano tako da kroz moja lična, poslovna i životna iskustva pokažem kako sam u mnogim situacijama, baveći se profesijom koja je krajnje nezahvalna i neisplativa,  uspeo da iz nemogućih situacija izađem kao pobednik i stvorim sebi uslove da se bavim umetničkom nekomercijalnom muzikom u Srbiji, kaže Hadžimanov.

Na predavanjima u organizaciji Ušća Shopping Centra i Centra za lični razvoj „LEPO MI JE“, svakog meseca istaknuti pojedinci, poznati široj javnosti po svojim ličnim i profesionalnim ostvarenjima, govoriće na važne životne teme i svojim primerima i savetima motivisati i inspirisati publiku. Karte za predavanje Vasila Hadžimanova posetioci mogu da kupe na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.