Porodica na dlanu

Nina Janković: Moje nove uloge

Glumica Nina Janković nedavno je postala mama dečaka Vukašina a dva i po meseca nakon toga izabrana je za brend ambasadora kompanije Sebamed.

 

Koje je to osećanje koje nisi očekivala kad postaneš mama?

Samo tu neizmernu ljubav koju do sada nisam osetila, to nije slično ničemu.

Nina se porodila prirodnim putem, ali uz “pomoć” epidurala, i kaže da je nakon porođaja svom doktoru Aleksandru Jurišiću iskreno rekla da bi na ovaj način mogla da se porodi još ko zna koliko puta.

Kao i većina majki, na prvi pogled se zaljubila u svoju bebu i svakim danom sve više uživa u materinstvu.

  • Bojim se čak da ne postanem jedna od onih majki koje ne žele da se maknu od svoje bebe. Mogu da ostavim svoje mleko, pošto ga dojim, i da izađem na primer u pozorište, ali ja volim da ga vodim svuda sa sobom.

Njen suprug Mateja Dičić velika joj je podrška u svakom smislu jer oboje žele da što više sami brinu o svom dečaku.

  • Već sam počela i da snimam, pa Mateja “uskače” kad god je potrebno. Dobro se snalazi, neki prijatelji nam kažu da izgledamo kao da smo odgojili već petoro.

Iako je nakon porođaja pratila svaki bebin pokret, svaku grimasu, disanje itd, za sebe kaže da je opuštena mama jer je želela bebu i hoće da sada potpuno uživa u materinstvu.

Ako rodiš prerano, onda ga odgajaju bake i deke jer ti želiš da izlaziš, a ako dete rodiš kada želiš, onda se posvećuješ njemu u svakom smislu. Bake i deke su tu da pomognu, a roditelji treba da odgajaju svoju decu.

Nova životna uloga donela je Nini još jednu profesionalnu. Postala je brend ambasador Sebameda koji je već 11 godina na srpskom tržištu. Svojom uspešnom karijerom glumice, prirodnom lepotom i ulogom majke, u kojoj se odlično snalazi, ispunjavala je sve uslove koje brend ambasador Sebameda treba da poseduje, glasilo je objašnjenje čelnika ove kompanije.

Inače, da vas ne zbuni, u spotu Sebameda (a i na fotografijama u ovom tekstu) sa Ninom se ne pojavljuje njen sinčić, već beba-glumac Ernest Kon.

Tekst: J.Stefanović

Foto: promo

O autoru

Jasmina Stefanović

Jasmina Stefanović

Novinar po profesiji, preduzetnica u duši, po ličnom osećaju – kreator svojih snova. Astrološka Vodolija joj ne da mira, stalno je pokreće na nove avanture i promene.
Nakon višegodišnjeg rada na RTS-u, otisnula se u preduzetničke vode i pokrenula magazin Mama. Nekoliko godina radila u Adria Media Serbia kao editorijalni direktor Porodičnih naslova i urednica časopisa Lisa. Onda se vratila preduzetništvu i opet diše punim plućima.

Jedna je od autora i urednika portala Antistres vodič (www.antistresvodic.rs), uređuje prvu web emisiju Mamino ćoše i sa velikim žarom radi na pripremi svih aktivnosti Udruženja RODITELJSTVO NOVOG DOBA.

Misli da je samo NEBO granica, a ono je beskrajno…

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.