Aktuelnosti

Novogodišnja predstava: Ponoćna čarolija

RND
Autor RND

Serija „Sinđelići“ donela je ogromnu popularnost Brankici Sebastijanović i Luki Raco, gde su kao Eva i Rista osvojila srca publike, a ponovo ih je spojio novi projekat produkcijske kuće „Emotion“. Naime, oni će zaigrati u dečjoj novogodišnjoj predstavi „Ponoćna čarolija“ koja će tokom decembra obići Srbiju i doneti praznični duh u sve veće gradove naše zemlje!

Jedva čekam da najmlađoj, a najdražoj publici, pokažemo šta smo im pripremili. „Ponoćna čarolija“ će sigurno među sve nas vratiti pravi novogodišnji duh, a jako sam srećna što je predstava edukativnog karaktera, pa će progovoriti i o problemima mališana koji se susreću sa neprihvatanjem sredine koja ih okružuje – kaže Brankica Sebastijanović.

Sa Brankicom će scenu podeliti popularni Luka Raco, kao i mladi glumci: Anita Stojadinović, Stefan Radonjić i Vladimir Vučković.

Brankica glumi devojčicu Minu koja, uprkos svim problemima koji je sputavaju, pokušava da sa svojim drugarima iz odeljenja pripremi novogodišnju školsku priredbu, a u tome će im pomoći Deda Mraz, praznična magija i njihovo drugarstvo.

Ova savremena novogodišnja bajka nastala je po tekstu Jasminke Petrović, čija je knjiga  “Sve je u redu” proglašena za najbolju dečji knjigu u 2017. godini. Režiju komada “Ponoćna čarolija” potpisuje Vladan Đurković. 

Predstava “Ponoćna čarolija” premijerno će biti izvedena u Beogradu 10. decembra u dvorani Dečijeg kulturnog centra, nakon čega će obići sve veće gradove u Srbiji: Pančevo – 20. decembra, Smederevo – 21. decembra, Niš – 22. decembra, Novi Sad – 24. decembra. Datumi ostalih gradova biće saopšteni uskoro.

Karte za predstavu mogu da se kupe na blagajnama Eventima i na www.eventim.rs.

Foto: Emotion

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.