PoRodi se lako

Peti dan Besplatnog holističkog savetovališta za trudnice PoRODI SE LAKO

http://roditeljstvonovogdoba.com/wp-content/uploads/2016/10/IMG_3494.jpg
RND
Autor RND

Petog dana Besplatnog holističkog savetovališta za trudnice PoRODI SE LAKO prvi predavač je bila prof. dr Mirjana Sovilj sa temom – Prenos informacija preko naše majke i predaka, tj. transgeneracijsko i transpersonalno prenošenje informacija.

Prof. dr Mirjana Sovilj: O odgovornosti svakog pojedinca za buduća pokoljenja

Prof. dr Mirjana Sovilj: O odgovornosti svakog pojedinca za buduća pokoljenja

Prof. Sovilj je govorila o prenošenju zapisa nekoliko generacija predaka iza nas, kao i o tome koliko će naš današnji život uticati na nekoliko generacija koje će doći nakon nas. Kolika je zbog toga odgovornost svakog pojedinca zbog uticaja na pokoljenja koja tek čekaju da se rode.

Posebnu pažnju izazvalo je istraživanje ruskog naučnika Petra Garjajeva o tzv. telegoniji, pojavi koja je u biologiji dobila ovaj naziv (tele-daleko i goni-rađanje) – o tome koliko prethodni partneri ženske osobe mogu da utiču na njeno potomstvo.

Jelena Milanović: Bars tehnika kao pomoć u otklanjanju strahova, uverenja...

Jelena Milanović: Bars tehnika kao pomoć u otklanjanju strahova, uverenja…

Drugo predavanje/radionicu održala je Jelena Milanović, Bars praktičar i predavač /jelenamilanovic.com/ koja je govorila o otklanjanju uverenja, strahova, zapisa i ostalih negativnih informacija pothranjenih u našoj memoriji. Access Bars je tehnika veoma laka i jednostavna, kojom na lak i brz način možemo da prevaziđemo svoja ograničenja, da otpustimo svoje davno pokupljene predstave o životu, sve zarobljene strahove, stresove koji možda i nisu naši… Pomoću nje se otvaramo za primanje i stvaranje svega sto želimo u životu više nego što možemo i da zamislimo. Nema kontraidnikacija, izuzetno prija trudnicama, bebama i deci.

Posetioci su imali priliku da se i sami uvere u način funkcionisanja ove tehnike i da je lično isprobaju.

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.