Vesti

PoRodi se lako – besplatno holističko savetovalište za trudnice

porodi-se-lako
RND
Autor RND

Drage mame i tate, vi koji čekate bebu, počinje sa radom prvo holističko savetovalište za trudnice „PORODI SE LAKO“  od 04. oktobra, svakog utorka i četvrtka u sali opštine Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77, sa početkom u 18 časova.

U svakom terminu predviđena su po dva predavanja. Svaki ciklus predavanja trajaće dva meseca, što znači da će prvi  trajati do kraja meseca novembra. Pored stručnih lica koja uobičajeno prate trudnoću i porođaj, u našem savetovalištu srešćete i stručnjake iz različitih oblasti alterantivne medicine, kao i stručnjake koji poseduju najnovija naučna saznanja o važnosti i značaju prenatalnog razvoja deteta, te uticaja tog perioda na formiranje strukture ličnosti budućeg čoveka.

Porodi se lako

„Decu ne donose rode, već ih rađaju majke“

Okupili smo vrhunske predavače, čiji se radovi nalaze u mnogim internacionalnim naučnim časopisima i koji su svojim  saznanjima doprineli svetskoj naučnoj zajednici, kao što su prof. dr Mirjana Sovilj, dr Jelena Jovanović – pedijatar, Lejla Ljubenković – spec.kliničke aromaterapije

U našem timu je i  babica sa velikim kliničkim iskustvom, a bez premca najvećim iskustvom u podršci trudnicama čiji je izbor prirodni porođaj, Divna Miljković, koja je i sertifikovan instruktor i učitelj prenatal joge.

Ceo program savetovališta obogaćen je  praktičnim radionicama koje imaju za cilj da se trudnice i buduće tate oslobode anksioznosti i straha, koji je često prisutan, posebno kod prvorotki. Zato smo u goste pozvali Milicu Lava Nikolić – Internacionalnog NLP Master trenera, Sinišu Ubovića prvog licenciranog Heal Your Life programa koji je baziran na metodologiji Luzje Hej, Jelenu Milanović – edukatora iz Access Bars tehnike, i naravno našu Jelenu Holcer, koja će trudnicama takođe preneti tehnike samopomoći.

Sve to smo začinili ličnim iskustvima očeva i mama, koje će iz prve ruke biti  „vršnjačka“ podrška budućim roditeljima. Peđa Filipović, naš najpoznatiji maser podučiće tate kako da masiraju mame i pomognu njihovom telu i bebi da se što ugodnije osećaju. U timu naših predavača je i dr Vladimir Vajs – ginekolog, Tatjana Karajanov – homeopata, dr Gordana Marković Petrović, Mirjana Gnjatić instruktor za dule, Nana Kožul Majstorović… a iz dana u dan lista se proširuje o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

O tome kako možete da birate vaš porođaj i koja su vaša prava, obavestiće vas Jovana Ružičić iz Centra za mame.

Želja nam je da svi budući roditelji u ovom prvom besplatnom holističkom savetovalištu  „PORODI SE LAKO, dobiju maksimalnu podršku  i podsticaj na svom putu susreta sa bebom i sobom kao roditeljima.

Mit o tome da odnos sa detetom treba da je jednosmeran je srušen, pa se pojavljuje potencijal kružnog odnosa, jer otkrivamo da onoliko koliko deca mogu pridoneti našem razvoju, možda je i više od onoga koliko mi možemo njihovom.

Shefali Tsabary

Prijavite se za besplatno holističko savetovalište za trudnice PORODI SE LAKO u inbox naše FB strane Roditeljstvo novog doba

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.