Preporučujemo

Porodična zANIMAcija

RND
Autor RND
Igra „Porodična zANIMACIJA“ je namenjena pre svega roditeljima čija deca imaju od pet do dvanaest godina, zbog tematskog sadržaja karata i  specificnosti tog doba, ali mogu je igrati i mlađa a i starija deca, bake i deke.

Uz pomoć igre dete razvija sposobnost da jasno objasni razloge, uzroke i sadržaj svog ponašanja.

Pored toga, tokom igre, učesnici postaju svesni svojih osećanja, što se retko dešava u stvarnom životu. Najčešće je detetu teško da vidi razloge i posledice svog delovanja, tako da kroz igranje ono uči da tumači svoje ponašanje, ponašanje drugih ljudi i upoređuje ih sa opšteprihvaćenim normama.

Cilj igre je da saznate nešto više o sebi i svom detetu, a njena vrednost je i u tome što niko ne pobeđuje.

Igra sadrži 100 papirnih kartica sa određenim rečenicama i instrukciju na srpskom jeziku.

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.