Festival RND 2017

Predavači drugog dana festivala

RND
Autor RND

Drugog dana ovogodišnjeg festivala RODITELJSTVO NOVOG DOBA posetioci će imati priliku da čuju i vide sledeće predavače.

                                      Dušanka Marinković (Srbija)

Dušanka Marinković je viša medicinska sestra V stepena stručne spreme. Akreditovani je  praktičar EFT tehnike od strane AAMET-a iz Engleske, programa ličnog rasta i razvoja Okrugla Duga kod Jasmine Kovačev (Novi Sad), programa ličnog rasta i razvoja BIGU akademije Smiljana Morija iz Slovenije.

Pripremom za porođaj bavi se 25 godina. Drži i radionice za trudnice na kojima priča i o tome ko smo mi i odakle dolazimo. Takođe, upoznaje trudnice sa fiziologijom trudnoće, ulogom i značajem svesnog roditeljstva u formiranju zdravlja bebe i kreiranju njenog budućeg života.

Kao akreditovani praktičar EFT tehnike (tapkanje) govori i o ulozi i značaju EFT tehnike u trudnoći a takođe radi i individualne EFT tretmane, grupne i transformacione radionice.

FB: Dusanka Marinkovic

Više o predavanju pogledajte ovde: http://roditeljstvonovogdoba.com/glavni-program-na-festivalu-u-nedelju/

 

                                     Tatjana Kuljača (Crna Gora)

Tatjana Kuljača je instruktor programa Aware Parenting (Svjesno roditeljstvo), mentorke Marion Rose iz Australije. Svoje znanje, pozitivno i iscjeljujuće iskustvo u oblasti roditeljstva odlučila je da prenese na naše prostore. Od novembra 2015. piše kolumnu ,,Mamizam“, za crnogorski magazn ,,Gracija“, u kojoj objavljuje zanimljive priče o roditeljstvu.

Autor je knjige Kako raste mama, zbirke kratkih priča koje govore o svim izazovima majčinstva. Ova knjiga je proglašena najboljim vodičem za roditeljstvo na našim prostorima i sjajnom porodičnom čitankom. Prevedena je na engleski jezik na kojem nosi naziv ,,Mission Motherhood“. Uskoro će iz štampe izaći bajka za djecu, a u pripremi je i njen prvi priručnik za svjesno roditeljstvo (Aware Parenting). Živi i radi u Bečićima.

www.tatjanakuljaca.me

Više o predavanju pogledajte ovde: http://roditeljstvonovogdoba.com/glavni-program-na-festivalu-u-nedelju/

 

                                                                                                         Jasminka Petrović (Srbija)

Jasminka Petrović piše za decu i mlade. Autor je preko 30 knjiga (Leto kada sam naučila da letim, Ovo je najstrašniji dan u mom životu, 35 kalorija bez šećera, Hoću kući, Od čitanja se raste, Samo za tvoje uši…).

Knjiga „Seks za početnike“ prevedena je na 25 jezika, a po njoj su urađene ćetiri predstave – u Beogradu, Sarajevu, Zagrebu i Stokholmu.

U saradnji sa psihologom Ivanom Lukić, a u organizaciji zrenjaninskog udruženja Skaska održani su seminari po ovoj knjizi u 60 škola u Vojvodini (pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu).

FB: Jasminka Petrovic

Više o predavanju pogledajte ovde: http://roditeljstvonovogdoba.com/glavni-program-na-festivalu-u-nedelju/

 

                                                 Prim dr sci. med Igor Plješa

Prim dr sci. med Igor Plješa je specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista onkologije, načelnik ginekologije u KBC Zemun.

Autor je monografije „Patologija trudnoće“, autor sedam i koautor u 24 stručna rada, objavljenih u domaćim i stranim časopisima, kao i na domaćim i stranim kongresima.

Lekar o kome buduće majke govore sa posebnim poštovanjem i zahvalnošću. Izabran je od strane porođenih žena u organizaciji portala Bebec među 15 najboljih ginekologa u Srbiji i dobitnik nagrade: Lekar koga preporučuju mame.

FB: Dr Igor Plješa

Više o predavanju pogledajte ovde: http://roditeljstvonovogdoba.com/glavni-program-na-festivalu-u-nedelju/

                                                          

                                                          Iva Eraković (Srbija)

Završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu, diplomirani je novinar. Potvrdila se u novinarstvu i marketingu, pisala i uređivala u Telegrafu, Nedeljnom Telegrafu, Zdravlju i lepoti. U neformalnom obrazovanju usavršavala se u oblasti novinarstva, liderstva, menadžmenta, odnosa sa javnošću i javnog zagovaranja.

Autor je i realizator više obuka u oblasti medija i komunikacije, kao i rada sa decom i mladima.

Izvršna je direktorka organizacije “Prijatelji dece Srbije” od 2011. godine, na razne načine angažovana u civilnom sektoru kao autor, koordinator i realizator programa i projekata, članica radnih grupa i žirija, a sve u cilju kvalitetnijeg razvoja, obrazovanja i zaštite dece i mladih.

www.prijatelji-dece-srbije.com

Više o predavanju pogledajte ovde: http://roditeljstvonovogdoba.com/glavni-program-na-festivalu-u-nedelju/

 

                                                                       Lidija Marković Rosati (Velika Britanija)

Bivši londonski bankar, a sada međunarodni NLP trener, motivacioni govornik i preduzetnik. Neobični nomad – rođena u Nišu, živi u Londonu, a radi širom sveta. Svet je njega igraonica!

Autor je # 1 Amazon bestselera: Gaining While Losing – The Gentle Art of Transformation (Dok Gubim Dobijam – nežna umetnost transformacije – srpsko izdanje knjige izlazi u proleće 2017.)

Motivacioni govornik, ko-kreator  Momentum MethodeTM– Alati za lak, svrhovit i život pun samopouzdanja. Jedini je akreditovani trener NLP  u Srbiji sa akreditacijom medjunarodne akademije trenera (ITA), na čijem je čelu dr. John Grinder, ko-kreator NLP, i njen učitelj i mentor. Sa Thomas-om Björge-om drži edukacije i seminare širom sveta, i u Srbiji, i pišu zajednicki blog: Popcorn for the Soul.

lidija@momentum-strategies.com     www.momentum-strategies.com   FB: NLP & Coaching Momentum Strategies

Više o predavanju pogledajte ovde: http://roditeljstvonovogdoba.com/glavni-program-na-festivalu-u-nedelju/

 

                                                                                                                Thomas Björge (Švedska)

Thomas Björge je međunarodni NLP trener i ko-kreator Momentum Metode. Thomas je ujedno i strastveni praktičar Thai Chi Chuana, Mindfulnesa i  Feldenkrais metode. Sve tri disipline kombinuje u svojim učenjima i kreira sadržajne, primenljive i jedinstvene obuke koje predaje drugima. Uživa u istraživanju oblasti iskustva i mogućnosti koje postoje izvan poznatog nivoa svesti i svakodnevne realnosti.

Na međunarodnom nivou Thomas svoje iskustvo i znanja prenosi u Londonu, Briselu, Njujorku i Beogradu.

Takođe radi na vrhunskim VR (virtual reality) tehnologijama u kojima kreira jedinstvene nastavne materijale.

www.momentum-strategies.com

Više o predavanju pogledajte ovde: http://roditeljstvonovogdoba.com/glavni-program-na-festivalu-u-nedelju/

               

                                                        Žarko Trebješanin (Srbija)

Žarko Trebješanin je psiholog, redovni profesor na Univerzitetu u Beogradu. Njegove najznačajnije knjige su: Predstava o detetu u srpskoj kulturi (1991); Šta Frojd zaista nije rekao (1994); Leksikon psihoanalize (1996); Rečnik psihologije (2000); Rečnik Jungovih pojmova i simbola (2008); Frojdovo zaveštanje (2009); Psihologija ličnosti (2010). Uredio je i napisao predgovore za knjige S. Frojda, K.G. Junga, B. Betelhajma, V. Frenklina, A. Adlera i E. Froma.

Bio je predsednik Saveza psihologa Jugoslavije, glavni urednik Psiholoških novina, član UO Politike, UO RTS, gostujući urednik u Zavodu za udžbenike. Dobitnik je brojnih nagrada a radovi su mu prevedeni na engleski, ruski, francuski, nemački, mađarski, ukrajinski, makedonski, albanski i slovenački jezik.

 

www.trebjesanin.info

Više o predavanju pogledajte ovde: http://roditeljstvonovogdoba.com/glavni-program-na-festivalu-u-nedelju/

Karte za festival RODITELJSTVO NOVOG DOBA u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima-a i na linku ispod (za jedan i dva dana). Uz kartu, sve radionice i ostale aktivnosti na festivalu su BESPLATNE

KARTE

Medijski pokrovitelji

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

1 Komentar

  • Dobro došli u svet ,,NOVE TEHNOLOGIJE SVESTI,, Sve pohvale za ideju koja je primerena tehnologiji nove svesti i sprovedena u delo.

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.