Aktuelnosti Festival RND 2019

Predavanje za buduće mame i tate

RND
Autor RND

Uticaj ishrane i drugih primarnih faktora na začeće, embrionalni razvoj, porođaj, zdravlje i izgled deteta

Predavač: prof. dr Tomas Pečner

Profesor dr Tomas Pečner (Thomas Petschner) je cenjeni lekar, svetski priznati specijalista komplementarne dijagnostike, zdravstveni naučnik i jedan od pionira uvođenja kvantne fizike u medicinu. Doktorirao je nutricionalnu medicinu sa fokusom na prenatalnoj diajagnostici a tema njegove doktorske disertacije je bila “Uticaj ishrane na začeće, embrionalni razvoj i metaboličku korelaciju izmedju strukture organa i izgleda lica i tela”.

Upravo je ovo i tema o kojoj će prof. dr Pečner 06. aprila govoriti na 5.festivalu Roditeljstvo novog doba. Njegovim učešćem na festivalu dobićemo stručne savete korisne za zdravlje i razvoj i dece i roditelja. Imajući u vidu da je profesor Thomas višestruki otac, a i deda, ovo predavanje će nam dati i jedinstveni, privatni uvid u „male tajne“ primenjenog roditeljstva.

Predavanje je namenjeno kako trudnicama i budućim očevima, tako i svim stručnim licima koji se bave roditeljstvom, kao i pripremom trudnica za porođaj.

„Vašim učešćem na predavanjima i radionicama profesora Thomasa Petschner-a, VI POMAŽETE DOBROTVORNE INICIJATIVE u Srbiji. 10% od prihoda će biti direktna donacija za osnivanje i rad centra za palijativnu negu dece i mladih ljudi kao i stipendija za školovanje doktora – klovnova za rad u dečijim bolnicama.“
Cena ulaznice: 1.000,00 rsd
Žiro račun: 355000320061035228, Vojvođanska banka
Primalac: Udruženje Roditeljstvo novog doba, Dragoljuba Ristića 22/4, Beograd
Svrha: Predavanje prof. dr Tomas Pečner

Da biste rezervisali vaše mesto, potrebno je izvršite uplatu do 31.marta 2019.godine. Broj mesta je ograničen
Kontakt: natasaroditeljstvo@gmail.com
Mob: 065 9995 994

Prijave za prisustvo ostalim predavanjima je na link https://goo.gl/gF1bLp

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.