Vesti

Roditeljstvo novog doba na Business Cafe-u u Zagrebu

final-rnd-zagreb-cafe-ispravka
RND
Autor RND

Roditeljstvo i biznis, roditeljstvo kao biznis je tema 35. Business Cafe-a, koji će se 17. novembra održati u Zagrebu a mi ćemo imati priliku da na ovom skupu preduzetnika iz regiona predstavimo regionalni projekat Roditeljstvo novog doba, čiji je cilj osvešćivanje roditelja i njihov lični razvoj, kako bi bili bolji roditelji svojoj deci i njihova najjača podrška u vremenu velikih promena.

Na ovom skupu pričaće se o tome kako uskladiti zahteve modernog biznisa, a istovremeno biti osvešćen, moderan i dobar roditelj, ali i kako od izazova s kojima se nose današnji roditelji  napraviti dobar biznis.

Generalna proba: Nataša Vukićević i Kristina Ercegović

Generalna proba: Nataša Vukićević i Kristina Ercegović

Osim nas iz Udruženja Roditeljstvo novog doba, koje predstavlja jedan od osnivača, Nataša Vukićević, gosti 35. Business Cafe-a u Zagrebu biće i Dijana Kobas Dešković, preduzetnica i  pokretač internacionalnog projekta Mamforce Company, zastupnika porodične odgovornosti i rodne ravnopravnosti koje zaposlenim olakšavaju usklađivanje privatnih i poslovnih obaveza.

Takođe, još dve mame preduzetnice podeliće sa prisutnima svoja iskustva o usklađivanju poslovnih obaveza i roditeljstva: Manuela Šola, vlasnica jedne od vodećih domaćih i regionalnih agencija za tržišno komuniciranje i PR, Komunikacijski laboratorij, i Ana Kuhanec Brašnović, autorka koncepta i studija Ana Sensual Fitness.

Putem Skypa iz Splita će se javiti Nada Bučević, autorka knjige Safari duha i istoimenih  radionica za decu i roditelje, a uspešnim poslovnim ženama na kraju će se pridružiti i Tomislav Kuljiš, osnivač Centra Prirodno roditeljstvo i autor programa Roditeljstvo i rani razvoj.

Sve o Business Café druženjima malih poduzetnika saznajte više na www.businesscafe.info

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.