Vesti

Samostalno DETE – uspešno DETE

RND
Autor RND

Ova tribina se realizuje u organizaciji Udruženja Kreativni učitelji i Mensa Srbije,

uz podršku Centra za porodicu Novi Beograd.

Tribina ima za cilj da ukaže na značaj samostalnosti dece u današnjim uslovima, posledice prezaštićenosti i metode ranog podsticanja intelektualnog i psihofizičkog razvoja. Svrha tribine je da ukaže na potrebu i mogućnost da se olakša prelazak iz bezbrižnog detinjstva u školske obaveze. Težište je na skrivenim vidovima prezaštićenosti i metodama za prevazilaženje nespremnosti dece za aktivnije uključivanje u školski život i rad. Autor projekta je Momčilo Stepanović, diplomirani učitelj -master, pedagoški savetnik, osnivač udruženja Kreativni učitelji, član Mense Srbije, autor programa „KREATIVNA ŠKOLICA USPEHA“.

Učešće na tribini, u četvrtak, 4. oktobra u 17 časova je besplatno, a zbog ograničenog broja mesta, obavezna je rezervacija koja se može izvršiti elektronskim putem na sajtu Kreativni učitelji.

Tribina se organizuje u prostorijama Centra za porodicu, Milutina Milankovića 34 (bivša mesna zajednica „Gazela“).

Foto: WikimediaCommons

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.