Aktuelnosti Festival RND 2019

Saosećajna komunikacija sa decom

RND
Autor RND

Kao roditelji, naučili smo da govorimo sa svojom decom, ali manje da komuniciramo. Naučili smo da kažemo i izrazimo šta naše dete da radi, jer mi kao roditelji najbolje znamo šta je najbolje za našu decu, ali manje da čujemo dete šta želi… Za vas je ovo jedinstvena prilika da naučite da živite ljubav, podršku, saosećanje, radost i lepotu života sa vašom decom.

Marina Ostojić je diplomirani pedagog i stručni saradnik u Osnovnoj školi „Kole Rašić“ u Nišu. Kroz neformalno obrazovanje razvijala je kompetencije u oblastima i projektima: nenasilna komunikacija, uzajamno vaspitanje: jezik žirafa u vrtiću i školi, veština komuniciranja, umeće roditeljstva, bihejvioralna psihoterapija, medijacija. Ekspertkinja je i konsultantkinja za razvoj programa profesionalne orijentacije, karijernog vođenja i savetovanja, rad sa osetljivim grupama i mnogim drugim projektima. 

Prijavi se i obezbedi svoje mesto
➡️ https://goo.gl/gF1bLp

Pogledajte i:smireno-roditeljstvo/

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.