Preporučujemo

Slikovnica – Sunčane priče

knjiga-suncane-price
RND
Autor RND

Slikovnica „Sunčane priče“ pruža mogućnost da se sa decom razgovara o puno interesantnih tema čime se pospešuje njihova mašta i upoznavanje sveta oko nas.

Bogato ilustrovana knjiga je veoma interesantna i deci koja još ne čitaju i koja će uz pomoć roditelja zavoleti knjigu i čitanje.

Robot živi na Mesecu i piše pesme

Robot živi na Mesecu i piše pesme

Priče pričaju likovi poput lokvanja kog malo nerviraju žabe, kedra koji se boji ljudi jer nose sekire i testere, starog satelita koji je lansiran krajem prošlog veka, robota koji živi na Mesecu i piše pesme, braće Saharko i Polarko, deteta iz 2261. godine, sijalice kojoj uveče sviće…

... i sijalica kojoj uveče sviće

… i sijalica kojoj uveče sviće

  • Svaka priča koju pročitamo ili nam je neko ispriča izaziva u nama stvaranje potpuno nove priče sa junacima i događajima koje vidimo, sigurno drugačije nego što ih je pisac zamislio. Kratke poučne priče u ovoj knjizi imaju za cilj da intenzivno podstaknu na razmišljanje o prirodi, čoveku i svemiru. Ove priče treba čitati naglas u društvu drugara, roditelja ili nastavnika. Posle čitanja svake priče treba pustiti mašti da u razgovoru nadogradi i dovrši priču. Na kraju knjige su prazne stranice Ja sam… Napišite bar jednu svoju priču i postaćete pisac. Tada možete na trećoj stranici iznad ili ispod mog imena da upišite i vaše ime – poručuje autor Vladimir Janković Lale.

Ilustracije: Marija Radenković

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.