Aktuelnosti Festival RND 2019

Smireno roditeljstvo pod pritiskom

RND
Autor RND

Prvi put Manuela KamikovskiMamino vreme i Nikolina Milosavljević Racionalno & pozitivno roditeljstvo jedna pored druge uživo drže trening.

Teme njihovog predavanja su sledeće:
– Pritisak i roditeljski okidači
– Uticaj roditeljskog pritiska na dete
– Kako iz pritiska izvuči najbolje za roditelja, i za dete
– Kako pomoći detetu kroz igru da se izbori sa pritiskom

Manuela Kamikovski je sistemski porodični psihoterapeut koja povezuje sve članove porodice i radi na jačanju njihovog odnosa, a to što je praktičar terapije igrom pomaže da se i deci pruža adekvatna podrška i pomoć u razvoju. Ona vodi FACEBOOK grupu Klub hrabrih mama i uređuje blog Mamino vreme.

Nikolina Milosavljević je psihoterapeut u superviziji, kao i međunarodni sertifikovani edukator za roditelje po programima „Pozitivna disciplina“ i „Dovoljno dobar roditelj“. Svojim znanjima i profesionalnim iskustvom, kroz edukaciju, savetovanje i psihoterapiju roditelja pomaže razvoju i stabilnosti porodice kao jezgra društva.


PRIJAVE NA LINK ➡️ https://goo.gl/gF1bLp

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.