PoRodi se lako

Šta novo nudi besplatno holističko savetovalište za trudnice „PoRodi se lako“

Šta novo nudi besplatno holističko savetovalište za trudnice Rodi se lako
RND
Autor RND

Poučeni iskustvima drugih roditelja, koji su prošli kroz neke druge programe pripreme za roditeljstvo, možda i od nas očekujete predavanja o  tehnikama disanja, o zdravoj ishrani i postporođajnim danima.  Zaista, i ovakva priprema jeste važna.

Ali, Roditeljstvo novog doba nudi nešto sasvim drugačije.

Besplatno holističko savetovalište za trudnice PORODI SE LAKO namenjeno je roditeljima novog doba.

Ako  vaše dete uči od vas, onda je i vaš stomak njegova prva škola. Ali, da li ste ikada mislili o sebi kao njegovom prvom učitelju?

beba uči već u stomaku

Savremena nauka je još dvadesetih godina prošlog veka utvrdila da zvuci i pokreti dopiru do bebe već tokom njenog embrionalnog života. Zahvaljujući skupljanju raznovrsnih čulnih utisaka koji joj dolaze preko majke, za bebu je, iako još nije rođena, važno da li je začeta u ljubavi, da li je trudnoća bila planirana ili se dogodila „slučajno“, da li je majka stabilna, strpljiva, ume li da se čuva stresa, da se neguje i pazi fizički i psihički.

Odnosno, iako toga možda niste svesni, muzika koju slušate, način na koji provodite svoje slobodno vreme, knjige koje čitate, razgovori koje vodite utiču ne samo na vaše raspoloženje, već i na vašu bebu, i pre njenog rođenja. Jedan od ciljeva našeg programa jeste osvešćivanje i prihvatanje ove ogromne moći koju imate, kao prvi učitelj svom detetu.

Paralelno sa ovim osvešćivanjem, menjaćete se i vi lično. Vaš preobražaj od “obične” osobe u mamu, započinje već informacijom da ste trudni. Trudnoća podrazumeva najpre emotivnu i mentalnu, a tek potom fizičku promenu. Vremenom će fizička promena biti sve očiglednija, ali će mentalna i emotivna ostati zauvek. Vaša uverenja, strepnje, emocije, misli, očekivanja, vrednosti, prioriteti više nisu isti.

Zapravo, vaš život više nikada neće biti isti.

Upravo zato, besplatno savetovalište za trudnicePORODI SE LAKO“ je holistički program. On obuhvata duh, telo, um… jer ste i vi jedinstvo duha, tela i uma.

Okupili smo, za vas, najbolje predavače iz različitih oblasti

i naučnih disciplina, a oni imaju zajednički cilj:

  • da vama pruže dodatne informacije
  • oslobode vas straha i strepnje
  • podrže sve vaše unutrašnje potencijale
  • odgovore na pitanja koja do sada, niste imali kome da postavite
  • osnaže i ohrabre za izazove koji vas očekuju

Većina naših pedavača ponudiće vam svoju podršku i u toku ciklusa besplatnih predavanja. U nama ste stekli prijatelje, saveznike i saputnike na putu ka što svesnijem roditeljstvu zauvek!

Dobrodošli!

Rodi se lako

PoRodi se lako

 

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.