Preporučujemo

Tatjana Kuljača: Sofija i čarobna bašta

RND
Autor RND

Na ovogodišnjem Beogradskom sajmu knjiga pojaviće se prvenac Tatjane Kuljače, knjiga “Sofija i čarobna bašta”. Prema rečima autorke, knjigu je počela da piše pretprošle zime, u igri sa ćerkom Sofijom.

Ideja je bila da nas dve napišemo kratku bajku. Međutim, kad sam stigla do četvrte strane shvatila sam da je priča koja se otvara mnogo dublja i bogatija i da pišem fantaziju za decu koja se neće završiti nakon par strana. Inspiracija mi je bila ćerka Sofija, moje i njeno djetinjstvo, vikendica na selu kod moje bake i njena čudesna bašta koja je baš onakva kakvom sam je u knjizi opisala. Kad sam jednom ušla u magični svijet vilenjaka i čarobnjaka slike su se samo smjenjivale. Moje je bilo samo da ih zapišem. Ni u jednom momentu nisam imala potrebu, niti muku da razmišljam šta ću da napišem. Nisam kontrolisala pisanje. Pisanje je ovladalo mnome.

Ovo nije obična bajka. Među njenim stranicama je poruka deci i odraslima koji su zaljubljeni u bajke – svako živo biće nosi magiju u sebi.

Pronađite i vi svoju čaroliju.

Foto: privatna arhiva

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.