Aktuelnosti Festival RND 2019

Tibba: Za udobnu trudnoću i prijatno dojenje

RND
Autor RND

Tibba je brend namenjen trudnicama i mamama koje doje. Trudnoća je blagoslov, a dojenje poklon za ceo život. Udobna trudnoća i prijatno dojenje u specijalizovanoj garderobi koja olakšava vašu svakodnevicu, a u isto vreme čini da se osećate ženstveno i lepo u najosetljivijem periodu vašeg života – naš je prioritet.

Tibba je brend kreiran i proizveden u Srbiji. Na osnovu sopstvenog iskustva i potrebe Milena Popović Živanović osmislila je specijalizovane, multifunkcionalne modele od prirodnih materijala koji mogu ispratiti period pre, za vreme i posle trudnoće. Moderni, jednostavni i lako kombinovani krojevi olakšaće vašu svakodnevicu – uživaćete u trudnoći i moći ćete nesmetano da dojite vašu bebu – kad i gde god ona to poželi.

Kolekcije su modernih krojeva, od najfinijeg pamuka i viskoze sa elastinom. Praktično. Jednostavno. Multifunkcionalno. Moderno.

 Za više informacija posetite www.tibba.rs

Na ovom linku je detaljniji opis našeg brenda:

https://tibba.rs/upoznajte-tibbu/

Foto: Nemanja Marash

Pogledajte i: Uticaj ishrane na začeće, zdravlje i izgled deteta

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.