Blogoroditeljstvo 2016

Blogoroditeljstvo u najavi

blogoroditeljstvo-u-najavi-2
RND
Autor RND

Sigurno ste već svi čuli da se povremeno okuplja zajednica blogera i kada se to organizuje zajedno uz podršku medija to se onda u našem regionu zove Blogomanija. Obično na te skupove dolaze blogeri koji se bave životnim stilom i modom.

I nekako se ispostavilo da mnogo manja zajednica blogera – roditelja, ostaje po strani.  To je naravno povezano i sa čitanošću i popularnošću blogova. No, nama kao udruženju, koje prati sve što ovo novo doba odlikuje,  palo je u oči da ima toliko divnih mama i tata koji pišu za svoju dušu i dele prelepe tekstove sa internet zajednicom, a malo ko to vidi i čita. Od sada možete ih naći i na našem portalu, u rubrikama Blogoteka i Blogopriče, a uživo ih možete sresti na Blogoroditeljstvu.

Odlučili smo da organizujemo prvi u nizu, susret blogera-roditelja, pod nazivom Blogoroditeljstvo.

Sve će se dešavati 3. i 4.decembra 2016., a o mestu događaja naknadno ćemo vas obavestiti.

Potrudićemo se da Blogoroditeljstvo sadrži pregršt zanimljivih  predavanja, panela i radionica, koje su zanimljive podjednako onima koji već imaju svoj blog, tako i svim ostalim roditeljima, koji žele da saznaju koliko nam postojanje interneta menja život iz dana u dan.

Radujemo se novim druženjima .

Dobrodošli na BLOGORODITELJSTVO 2016

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.