Vesti

Crtanje u vazduhu

Crtanje u vazduhu

Da li ste, kada ste bili mali, mogli da zamislite olovku kojom ćete crtati u vazduhu?

Verujemo da je to nekome sigurno bilo na umu kada je želeo da svoj crtež učini stvarnijim,  nalik realnom životu.

Poslednjih godina na svetskom tržištu  pojavile su se prve 3D olovke sa kojima može da se piše i crta – i u vazduhu. Granica dizajniranja je sada samo ljudska mašta.

Olovka se zagreva, a zatim se uz pomoć niti od plastike kreiraju različiti oblici, predmeti… sve ono što kreativni um može da smisli.

Ove olovke nisu namenjene samo mališanima, već i odraslim ljudima koji mogu da je koriste kako u poslu, tako i iz čiste zabave i zadovoljstva.

O autoru

Jasmina Stefanović

Jasmina Stefanović

Novinar po profesiji, preduzetnica u duši, po ličnom osećaju – kreator svojih snova. Astrološka Vodolija joj ne da mira, stalno je pokreće na nove avanture i promene.
Nakon višegodišnjeg rada na RTS-u, otisnula se u preduzetničke vode i pokrenula magazin Mama. Nekoliko godina radila u Adria Media Serbia kao editorijalni direktor Porodičnih naslova i urednica časopisa Lisa. Onda se vratila preduzetništvu i opet diše punim plućima.

Jedna je od autora i urednika portala Antistres vodič (www.antistresvodic.rs), uređuje prvu web emisiju Mamino ćoše i sa velikim žarom radi na pripremi svih aktivnosti Udruženja RODITELJSTVO NOVOG DOBA.

Misli da je samo NEBO granica, a ono je beskrajno…

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.