Blogoteka

Ivana Vana Stanisavljević: Roditeljstvo i odrastanje

Roditeljstvo i odrastanje

Ja se zovem Ivana, a tata me zove zlato, rešila sam kada porastem udaću se za Dadu, zato…

Ivana Vana je moje ime i iskustvo sa pisanjem mog bloga počelo je one noći kada je najistrajnija i najmudrija u našoj porodici vodila odlučujuću bitku. Imala sam potrebu da joj se još jednom obratim i zahvalim.

Kao što sam te noći, pišući, osetila olakšanje, javila se i potreba za deljenjem emocija i iskustava, jer su me komentari tog prvog teksta, ohrabrili i pomogli u tim veoma osetljivim trenucima.

Dok pišem, ja se oslobađam, a istovremeno i učim. Još ako je nekome od koristi, makar i  trenutno, ono što je pročitao, osećam zahvalnost i neopisivo zadovoljstvo.

Pišem istinito, bez ulepšavanja i nadograđivanja, vežbam da svaki put budem bolja i uvek bolja verzija sebe.

Večita inspiracija su mi članovi moje porodice, naši odnosi, sazrevanje i odrastanje. Mnogo učim i od mojih malih drugara iz vrtića i rado delim iskustva, saznanja, a pre svega ljubav koju jedni drugima pružamo.

www.roditeljstvoiodrasatranje.com

O autoru

Ivana Vana Stanisavljević

Ivana Vana Stanisavljević

Ivana Vana Stanisavljević je diplomirani vaspitač predškolskih ustanova a sa decom radi već dvanaest godina.
U periodu od 2009. do 2014. godine stručno se usavršavala za bolji pristup i rad sa decom iz sledećih oblasti psihologije: Emocionalna kompetencija, Porodična edukacija, Metoda za sprečavanje nepoželjnih odnosa, Dva pristupa učeniku, Interakcija za dete…
Koautor je projekta “Moj svet boja”. U saradnji sa Ministarstvom za rad i socijalna pitanja radi na predškolskom inkluzivnom obrazovanju sa polaznicima Centra za edukaciju i rehabilitaciju, sa završnom izložbom u Matici iseljenika Srbije.
Godinama se bavila amaterski glumom koja je, kao važna sfera njenih interesovnja, zastupljena i u njenom radu sa decom.

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.