Aktuelnosti Festival RND 2019

Kreativne radionice za decu na festivalu

RND
Autor RND

Dok roditelji budu uživali u predavanjima na petom Festivalu „Roditeljstvo novog doba“ u subotu i nedelju, 6. i 7. aprila na IV spratu Beograđanke, ulaz iz Kralja Milana, u prostorijama našeg domaćina Savremene osnovne škole i gimnazije, MALIŠANI mogu da se zabavljaju u kreativnom „Holi kutku“, uz zanimljive radionice:
10 – 14 h – Izrada lutaka za animaciju – srećna porodica sa lutkarkom, dipl. defektologom Jovankom Pavlović
14 – 16 h – grafomotorika i slikanje mandala sa Danijelom Marjanović, dipl.defektologom, somatopedom
16 – 18 h – japanski za početnike i origami sa Anom Marjanović i Nikolom Milovanovićem

Tokom celog dana roditelji imaju i besplatne konsultacije sa pedijatrom dr Mirjanom Mićović, a u popodnevnim satima i sa somatopedom Danijelom Marjanović u vezi nege i stimulacije psihomotornog razvoja beba i dece.
Takođe, možete saznati više o metodi Bazalna stimulacija, kao i o svim aktivnostima u Holi kids studiju.

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.