Aktuelnosti

Novogodišnja predstava za mališane: Novogodišnja sreća

RND
Autor RND

Pre nego što zakuca na vrata Nova godina, deca će dobiti zadatak od Vile da se prisete gde su i koliko puta našli Sreću u Staroj godini.

Kroz ovu interakciju deca uče da je važno verovati, da je sreća kada su oni koje volimo sa nama…. Dovoljno je da ih čuvamo u našim sećanjima, jer dok ih se sećamo, oni su tu. Sreća je kada imamo želju da pomognemo drugima. Deca kroz predstavu uče da je sreća uvek na našem putu do cilja, najčešče tu – pred nama.

Deca će imati priliku da aktivno učestvuju u predstavi i razgovaraju sa svim likovima tokom nje (Baka, Mama, Nerođeni brat, Jelka, Kraljica noći…). Naučiće da postoje male i velike, debele i slabunjave radosti i sreće koje deli tanka linija od nesreće, ali najvažnija je Sreća kuće u kojoj živimo, i Materinska Sreća koja je najčistija od svih jer je ona radost.
Poput nijansi boja, i u životu nijanse nekada odlučuju o sreći.
Spontano i suptilno deci se kroz priču objašnjava da sreća nije u materijalnim stvarima, već u malim, koje su tu, sa nama i oko nas- na dohvat naše ruke. Deca uče da je porodica izvor naše sreće, da prepoznaju, da se raduju i uživaju u onome što već imaju.

Deda Mraz će sa decom podeliti neke životne mudrosti, iskustva sa svog putovanja… i obradovaće ih poklonima koje su za najmlađe spremili njihovi najmiliji.
U prijatnoj, svečanoj atmosferi “Čarobne sobe”, mališani će se družiti i uživati sa glumicom Ninom Lazarević i Deda Mrazom, 29, 30. i 31. decembra, od 12 i 18 časova.

Roditelji koji žele da Deda Mraz uruči paketić njihovom detetu, mogu da ga donesu 15 minuta pre početka predstave.

A i za mame i tate su pripremljeni lepi paketići, koje mogu jedni drugima da kupe na licu mesta.

Za sve goste obezbeđeno je novogodišnje osveženje.

Cena ulaznice je 1300 dinara.

Rezervacije su obavezne na 060 0624455, jer predstavi može prisustvovati maksimalno 25 slavljenika.

“Čarobna soba” se nalazi u ulici Knjeginje Ljubice br. 15, u prizemlju. 

www.asclepios.co

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.