Festival RND 2017

Predavači prvog dana festivala

RND
Autor RND

Prvog dana ovogodišnjeg festivala RODITELJSTVO NOVOG DOBA posetioci će imati priliku da čuju i vide sledeće predavače.

                                                                Jelena Holcer (Srbija)

Jelena Holcer je diplomirani pedagog. Ima 25 godina iskustva rada sa roditeljima i decom, u različitim školama, vrtićima, izdavačkim kućama, radio i TV stanicama. Kada je naučila da pravilno uči, napisala je knjigu: “Pravilno učenje”. Kada je rodila dete, napisala je: ”Uspešan roditelj – uspešno dete”.
Godinama nakon razvoda napisala je i: “100 najčešćih pitanja i odgovora o razvodu”.Kada je naučila da je važno i neophodno da ume da govori NE svojoj okolini, napisala je: “Kako reći NE”. Njena najnovija knjiga, petnaesta po redu, posvećena je komunikaciji između roditelja i dece: “Hajde da pričamo o…” Autor je brojnih programa, seminara, radionica.

Jedan od osnivača Udruženja “Roditeljstvo Novog Doba”. Autor programa “Svesno roditeljstvo”. Direktor “Škole za roditelje”

www.jelenaholcer.com

Više o predavanju: roditeljstvonovogdoba.com/glavni-program-na-festivalu-u-subotu/

 

                                                                       Bruno Šimleša (Hrvatska)

Bruno Šimleša hrvatski je autor knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio osam knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima.

Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji i Makedoniji. Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dve godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji, redovno sarađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji, a trenutno piše nedeljnu kolumnu za Jutarnji list.
Udruga Sve za nju 2016. godine dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom. Oženjen je i ponosni tata sedmogodišnje devojčice.

www.brunosimlesa.com

Više o predavanju: roditeljstvonovogdoba.com/glavni-program-na-festivalu-u-subotu/

 

                                                                  Ivana Muškinja (Srbija)

Ivana Muškinja, voditelj Familylab Srbija, specijalista psihosocijalnog pristupa u socijalnom radu i porodični savetnik sistemske porodične terapije. Radoznala, entuzijasta i veruje da nam je u roditeljstvu potrebno mnogo više pogleda „ka unutra“, više ličnog razvoja, a ne tradicionalne jednostrane usmerenosti samo ka deci. Stoga sa ponosom vodi Familylab Srbija čije su aktivnosti namenjene posvećenim i radoznalim roditeljima koji su u potrazi za „posebnim kvalitetom“ međuljudskih odnosa. Vrednosti Familylab-a živi i oseća glavom, srcem i stomakom i uživa da kroz radionice, inspirativne seminare ili savetovanje porodicama pruža inspiraciju, podršku i pomoć u pronalaženje novih načina kako da osećanje ljubavi i naklonosti pretvore u dela koja će i njihovi najbliži doživeti kao ljubav.

Mama je trogodišnjeg dečaka sa kojim zajedno uči i raste.

www.familylab.rs   

Više o predavanju: roditeljstvonovogdoba.com/glavni-program-na-festivalu-u-subotu/

                                                            

                                                              Aleksandra Jovanović Magyar (Srbija)

Aleksandra Jovanović Magyar je doktor psiholoških nauka, spec. dečje psihologije, porodični edukator i psihoterapeut. Ima 25 godina praktičnog iskustva. Primarno je orijentisana na individualni rad sa decom i roditeljima. Radi u Novom Sadu i u Beogradu.

Autor je nekoliko priručnika koji su tematski usmereni na podsticanje razvoja dece. Autor je i izvođac brojnih seminara akreditovanih od strane Ministarstva prosvete Srbije koje je implementirala po predškolskim ustanovama i osnovnim školama širom Srbije.

Glavni i jedini izvođac kursa Porodične edukacije koji je koncipiran na osnovu iskustva koje je stekla tokom svog stručnog usavršavanja u SAD.

www.porodicnaedukacija.com

Više o predavanju: roditeljstvonovogdoba.com/glavni-program-na-festivalu-u-subotu/

 

                                                                Irena Orlović (Hrvatska)

Irena Orlović je autorica nagrađivane web-aplikacije za rano poticanje intelektualnog razvoja »Pametnica«, kao i inovativnih igara za rano poticanje govorno-jezičnog razvoja kroz razvoj divergentnog mišljenja.

Urednica i vlasnica splitske izdavačke kuće Harfa

Majka troje djece koju je rad s kćeri, koja je dijete s teškoćama u razvoju, potaknuo na istraživanje ranog razvoja i širenje informacija koje mogu pomoći i drugim roditeljima.

Proglašena je poduzetnicom godine u kategoriji socijalnog poduzetništva.

www.harfa.hr

Više o predavanju: roditeljstvonovogdoba.com/glavni-program-na-festivalu-u-subotu/

 

                                                                  Milka Milovanović-Minić (Srbija)

Milka Milovanović-Minić je diplomirani logoped  i master logopedije, na postdiplomskim studijama, smer oligofrenologija. Svoje prvo profesionalno iskustvo stekla u ustanovi socijalne zaštite radeći kao logoped u domu. Učesnik i kreator  edukacija, tribina, okruglih stolova i seminara iz oblasti socijalne zaštite i menadžmenta u socijalnoj zaštiti. Aktivni učesnik na domaćim i međunarodnim konferencijama i naučnim skupovima. Autor i kooautor velikog broja stručnih radova.

Od 2009. do 2016. godine bila direktor Ustanove za decu i mlade -“Sremčica“. Bavila se intenzivno unapređenjem stručnog rada i ambijenta za realizaciju inovativnih programa za decu sa intelektualnom ometenošću. Aktuelno vd direktora opštinskog Centra za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom  „Novi Beograd“.

https://www.facebook.com/milka.milovanovicminic

Više o predavanju: roditeljstvonovogdoba.com/glavni-program-na-festivalu-u-subotu/

 

Karte za festival RODITELJSTVO NOVOG DOBA u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima-a i na linku ispod (za jedan i dva dana). Uz kartu, sve radionice i ostale aktivnosti na festivalu su BESPLATNE

KARTE

 

Medijski pokrovitelji

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.