PoRodi se lako

Prvo live stream predavanje u Savetovalištu za trudnice

http://roditeljstvonovogdoba.com/wp-content/uploads/2016/10/Tomislav-1.jpg
RND
Autor RND

Besplatno holističko savetovalište za trudnice PoRODI SE LAKO je ušlo u drugu nedelju predavanja.

Treći dan je bio specifičan po tome što je prvi put organizovana live stream komunikacija između posetilaca u Beogradu i Tomislava Kuljiša, predavača iz Zagreba.

Tomislav Kuljiš je osnivač Centra Prirodno roditeljstvo i autor programa Roditeljstvo i rani razvoj.

Naime, na osnovu novih saznanja smatra se da će ono što roditelji, a posebno majka, pruži detetu u prvim godinama, odrediti njegov budući život.

Buduće mame i tate su ovom prilikom mogli da čuju i kako bi taj odnos trebalo da se razvija još od začeća, koliko je važan Zlatni sat nakon porođaja za bebu koja stiže u potpuno novi svet i kako bi to vreme trebalo da izgleda.

Na osnovu interesovanja posetilaca Tomislav Kuljiš je odgovarao i na pitanja o otklanjanju takozvanih toksičnih i toleratibilnih stresova, na koji način ih je moguće eliminisati kada već do njih dođe, ali i o tome šta misli o batinama, zašto je važna reč ne…

Osim razumevanja koliko je značajan period ranog detetovog razvoja, važno je i saznanje da shvatajući ove informacije možemo da otklonimo sve ono što bi sprečilo skladan razvoj našeg deteta u budućnosti.

U sredu, 12. oktobra, od 17,30 do 19,15 h, u Zrmanjskoj 29 (Banovo Brdo),  Tomislav Kuljiš će održati još jedno besplatno live stream predavanje sa temom Emocionalni razvoj deteta – stabilno i srećno dete.

Nakon predavanja će biti održana i radionica (od 19,30 do 21,15h) iz ove problematike (cena 2.500 din).

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.