Festival RND 2017

Radionice za roditelje: predavanja i predavači

RND
Autor RND

SPONZOR RADIONICA

U okviru RADIONICA ZA RODITELJE koje će se održavati uporedo sa glavnim programom posetioci festivala će moći da učestvuju na sledećim predavanjima.

Više o tome, ali i o predavačima u nastavku…

Subota, 1. april

 

11-12 Snežana Mijalković: Mudrost funkcionalnih porodica

Dr. Snežana Mijalković, mr sci. med. je konsultant psihijatar, evropski sertifikovani psihoterapeut i sertifikovani profesionalni kouč (Erickson College International, Canada). Ona je sistemski terapeut, posebno za oblast pozitivne porodične terapije.

Nacionalno i internacionalno vodi radionice posvećene uspešnom nošenju sa životnim izazovima i promenama, rezilijentnosti, maksimalizaciji ličnih potencijala i unapređenju kvaliteta partnerskih relacija, porodičnog i profesionalnog života.

Radionica „Mudrost funkcionalnih porodica”

Radionica „Mudrost funkcionalnih porodica” je iz ciklusa radionica “Umetnost, veština i mudrost življenja” i ima za cilj da se učesnici upoznaju sa veštinama potrebnim za uspešan i kvalitetan porodičan život. U ovoj radionici učesnici će saznati o važnosti pozitivnih emocija, porodičnih snaga, rezilijentnosti, kao i šta je još potrebno za porodični well-being.

 

12-13 Ivana Kovačević: Preventivom do zdravijeg potomstva

Sportista i lekar, supruga i mama dve devojčice. Smatrajući da je čovek ne samo fizičko već i duhovno biće, zainteresovala se za energetsku medicinu i bavi se dijagnostikom putem Kirlijanove kamere, akupunkturom, magnetoterapijom, preventivnom medicinom i dijagnostikom a pre svega posvećena je radu sa sportistima i mladim ljudima.  Zajedno sa svojom koleginicom prim.dr. Jelisavetom Kunosić objavila je knjigu “Pilule više ne stanuju ovde” i “Bukvar magnetne terapije”, bila je recenzent knjige “Zeolit kamen života”, kako bi pomogla ljudima da očuvaju zdravlje i poboljšaju kvalitet života u stresnim situacijama.

Radionica “Preventivom do zdravijeg potomstva”

Učesnici radionice imače priliku da vide kako izgleda njihovo energetsko polje – aura. Slikanjem svih deset prstiju šake, dobija se slika energetskog polja prstiju i na osnovu raspodele energije u okviru svkog segmenta prsta mogu se videti potencijalno slabe tačke organizma. Takođe, imaće priliku da dobiju savete kako da poboljšaju opšte stanje organizma, detktuju štetna zračenja u okruženju koja utiču na zdravlje, ali i da ispitaju kvalitet namirnica koje koriste u ishrani. Za one koji još nisu postali roditelji podelićemo nekoliko korisnih saveta koji im mogu pomoći da ostvare svoj san.

16-17 Jelena Milanović: Čišćenje energetskih tokova

Jelena Milanović je sertifikovani Access Bars i Body Process facilitator a svoje znanje i radost prenosi i na druge na svojim radionicama i predavanjima.

Bavi se edukacijom Access-ovih tehnika, terapeutskim radom sa ljudima, drži  motivaciona predavanja i radionice na kojima pomaže ljudima da prihvate svoj život, srede ga i žive najbolje što mogu.

Radionica „Čišćenje energetskih tokova“

Na radionici će se čistiti preuzeti i stečeni energetski obrasci koje svako od nas nosi u sebi a koji ga često ometaju u svakodnevnom životu.

Za učestvovanje na radionici nisu potrebni nikakvi preduslovi a mogu da učestvuju i deca.

jelenamilanovic.com

 

17-18 Aleksandra Jovanović Magyar: Afirmativne poruke za decu i odrasle

Aleksandra Jovanović Magyar je doktor psiholoških nauka, spec. dečje psihologije, porodični edukator i psihoterapeut. Ima 25 godina praktičnog iskustva. Primarno je orijentisana na individualni rad sa decom i roditeljima. Radi u Novom Sadu i u Beogradu. Autor je nekoliko priručnika koji su tematski usmereni na podsticanje razvoja dece. Autor je i izvođac brojnih seminara akreditovanih od strane Ministarstva prosvete Srbije koje je implementirala po predškolskim ustanovama i osnovnim školama širom Srbije.

Glavni i jedini izvođac kursa Porodične edukacije koji je koncipiran na osnovu iskustva koje je stekla tokom svog stručnog usavršavanja u SAD.

Radionica „Afirmativne poruke za decu i odrasle“

Afirmacije su poruke koje detetu daju nadu, podstiču njihov razvoj i olakšavaju učenje veština koje prati svaku razvojnu fazu kroz koju prolazi dete. Mogu da ih koriste i odrasli, u pravcu korekcije nekih propuštenih aspekata odrastanja, ili aspekata sa kojima oni nisu zadovoljni, bez obzira da li je do propusta došlo tokom ranog razvoja ili u kasnijem dobu.

Istinska inkorporacija afirmacija doprinosi učvrčćivanju samopoštovanja. Na radionici možete naučiti kako da ih upućujete sebi, deci i osobama koje su Vam važne.

www.porodicnaedukacija.com

 

18-19 Meditacija za više svesnosti sa Draganom Bačanek

Dragana Bačanek je savetnik za lični razvoj i predavač.

Više od deset godina radi sa klijentima, drži predavanja, seminare i radionice na temu ličnog razvoja i prosperiteta. Na Fakultetu za menadžment je dilomirala na temu „Nauka o uspehu“, a svoju edukaciju nastavila je u centrima za duhovni razvoj u Italiji i Americi.

Dragana u onome što radi, spaja zapadni naučni pristup i drevne duhovne tehnike usmerene na razvoj svesti i ljudskog potencijala. Pre nego što se sticajem životnih okolnosti, usmerila u pravcu ličnog razvoja i pomaganja ljudima da postanu najbolja verzija sebe, bila je vlasnik i direktor proizvodnje „Simply“ dečije robne marke.

Meditacija za više svesnosti

Na ovoj radionici radiće se na podizanju svesnosti uz pomoć meditacije.

lifecoach.rs

Nedelja, 2. april

 

11-12.30 Dušanka Marinković: Radionica EFT-a (tapkanje) – Oslobodi se ili ukloni blokade ka novcu i izobilju

Dušanka Marinković je viša medicinska sestra V stepena stručne spreme. Akreditovani je  praktičar EFT tehnike od strane AAMET-a iz Engleske, programa ličnog rasta i razvoja Okrugla Duga kod Jasmine Kovačev (Novi Sad), programa ličnog rasta i razvoja BIGU akademije Smiljana Morija iz Slovenije.

Radionica „EFT-a (tapkanje) – Oslobodi se ili ukloni blokade ka novcu i izobilju“

Na ovoj praktičnoj radionici uz pomoć EFT-a ili takozvanog tapkanja radiće se na otklanjanju blokada ka novcu i izobilju. FB: Dušanka Marinkovic

 

12.30 – 13.30 Ivana Gavrilović Stanković: NLP – Biram da više ništa ne moram

Ivana Gavrilović Stanković je diplomirani filolog i NLP trener. Na interaktivnim radionicama, edukacijama i treninzima iz oblasti ličnog i profesionalnog razvoja uz pomoć posebnih alata i tehnika podržava učesnike da otkriju sve svoje potencijale, pokrenu pozitivne promene u životu, unaprede komunikaciju i ostvare unutrašnji balans. Svoje znanje, iskustvo, komunikacione veštine i kreativnost deli sa svojim polaznicima nadahnjujući ih da žive život u skladu sa sobom, sopstvenim vrednostima, identitetom i svrhom. Kao njihov saveznik na putu uspeha dok usavršavaju komunikaciju, izgrađuju kvalitetnije odnose sa drugima, postavljaju ciljeve  i kreiraju viziju , motiviše ih da ostvare svoje snove uz strategije i tehnike koje će im omogućiti trajnost promene i osećaj ličnog zadovoljstva.

Radionica „NLP – Biram da više ništa ne moram“

Na radionici“ Biram da više ništa ne moram“ uz postavljanje konkretnih pitanja i akcenata na suštinu i potrebu svakog bića –  a to je povratak sebi – isticaće značaj pravilnog određivanja prioriteta, postavljanje ličnih granica i oslobađajućeg saznanja da sve možemo, ali ništa ne moramo.

nlp.in.rs

 

16.30 – 17.30 Prim. dr Ljiljana Bajić Bibić: Homeopatija za decu i odrasle

Prim. dr Ljiljana Bajić Bibić, specijalista interne medicine i diplomirani homeopata, dugogodišnji lekar KBC “Bežanijska kosa” u Beogradu; jedan od osnivača Homeopatske sekcija Srspskog lekarskog društva, član je Evropskog /ECH/ i Medjunarodnog homeopatskog udruženja /LMHI/. Predavač na predmetu homeopatija na postdipl. studijama Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, u više škola homeopatije. Bavi se biorezonantnom medicinom. Poslednjih godina izučava uticaj hrane na ljudsko zdravlje. Dobitnik specijalne nagrade “Cvet uspeha za ženu zmaja 2016.” za inovaciju za paket NUTRI BIOS.

Autor i koautor 43 naučno-stručna rada, autor monografije „Homeopatija za svakoga“ /više izdanja.

Radionica „Homeopatija za decu i roditelje“

Osnove homeopatije; Kako homeopatija može da doprinese boljem zdravlju roditelja i dece?  Kako homeopatski lek može pomoći vašoj bebi? Kako se /iz/boriti sa alergijama? Puno praktičnih saveta za mlade roditelje…

homeomed.rs     nutribios.rs

 

17.30 – 18.30 Tatjana Jevđović: Umetnost ravnoteže kroz mirise

Tatjana Jevđović je holistički terapeut. Pre deset godina je osnovala Beauty Imagini Centar a idejni je tvorac i Integra Life Cluba na Adi Ciganliji. Ovlašćeni je trener za SPA i wellness terapeute i žena koja se tradicionalnim medicinskim metodama bori protiv savremenog stresa, njegovih posledica i još mnogo toga.

Radionica „Umetnost ravnoteže kroz mirise“

Radionica na kojoj ćete upoznati sebe.

beautyimagini.com

 

Program radionica za roditelje možete videti ovde: program radionica za roditelje

                

PRIJAVA (ime i prezime i naziv radionice)

(uz kupljenu kartu za festival)

za radionice u Inbox FB Roditeljstvo novog doba ili SMS na tel. + 381 63 846 59 48 

Karte za festival RODITELJSTVO NOVOG DOBA u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima-a i na linku ispod (za jedan i dva dana). Uz kartu, sve radionice i ostale aktivnosti na festivalu su BESPLATNE

KARTE ZA FESTIVAL

 

Medijski pokrovitelji

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.