Festival RND 2018

Imamo dobar razlog za druženje

Roditeljstvo novog doba
RND
Autor RND

Kako već treću godinu za redom uspevamo da organizujemo festival Roditeljstvo novog doba, zagonetka je i za nas organizatore.

Valjda kada radite ono što volite i strastveno se tome posvetite, uz sav nedostatak vremena, nekako se desi i rezultat.

Pa tako ove godine za rezultat imamo 19 predavača iz zemlje i inostranstva koji će sa nama podeliti svoje stručno znanje i svoje lično iskustvo.

Iz Slovačke nam dolazi Patrik Balint, regresoterapeut, koji je odlučio da se fokusira na pripremu i obuku stručnih lica koja se bave psihofizičkom pripremom trudnica za porođaj, kao i na pripremu samih trudnica za porođaj, koji je po njemu kruna i početak onoga kako se formira naša psihološka struktura i na neki način kompletan život koji potom sledi. Verujemo da će vam biti interesanto da ga čujete iz prve ruke. Tu su zatim mnogi naši čuveni stručnjaci kako za prenatalni period, tako i za sam porođaj, a onda naravno i za godine koje slede. Imaćemo priliku da čujemo i da li su geni baš toliko odgovorni za naše funkcionisanje kako se misli i šta je to što možemo da menjamo.

Kruno Šunjić, integrativni psihoterapeut nam stiže iz Zagreba i ukazuje na povezanost naših partnerskih odnosa sa odnosima koje uspostavljamo sa svojom decom. Da, moguće je da tu ima neka veza, a kakva, saznaćete na predavanju kojim se završava prvi dan festivala.

Festival se održava u hotelu Royal Inn, u Kralja Petra 56 u centru Beograda, 3. i 4. marta, a program traje oba dana od 10 časova pre podne do 19,30 uveče… Za sve vas koji niste u mogućnosti da odvojite toliko vremena za druženje sa nama, u prodaji će biti i pojedinačne karte za svako predavanje, po ceni od 400 rsd.

Više o programu, predavačima i temama pogledajte na linku

http://festival-2018.roditeljstvonovogdoba.com/#program

O tome kako da obezbedite vaše jednodnevne ili dvodnevne karte pogledajte na linku

http://festival-2018.roditeljstvonovogdoba.com/#karte

Očekujemo vas, dobrodošli!

 

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

1 Komentar

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.