PoRodi se lako

Šesti dan Besplatnog holističkog savetovališta za trudnice PoRODI SE LAKO

Savetovaliste za trudnice
RND
Autor RND

Kako da ostvarite svoje želje? Umete li da postavite ciljeve i da ih dosegnete?

O tome je u prvom satu pričala Milica Lava Nikolić, najmlađi NLP trener u Srbiji. Milica je sa prisutnima podelila i svoja iskustva iz vremena dok je bila trudna, što nije bilo tako davno jer je kod kuće čeka tromesečna devojčica Luča.

Kroz NLP tehniku, mlada mama i predavač je pokazala i neka jednostavna rešenja kako ciljeve i želje dovesti do manifestacije i realizacije.

Milica Lava Nikolić: Kako da ostvarite svoj cilj?

Milica Lava Nikolić: Kako da ostvarite svoj cilj?

U drugom delu savetovališta Lejla Ljubenković, porodični aromaterapeut i specijalista kliničke aromaterapije govorila je o primeni aromaterapije u trudnoći i kod beba. U okviru ovog izuzetno korisnog i praktičnog predavanja posetioci su dobili i konkretne savete vezane za pojedina stanja. Jedan od njih je kako da se spreči pojava strija u trudnoći uz masažu stomaka, grudi i bedara odabranom kombinacijom hranljivih biljnih i eteričnih ulja. Ova masaža je višestruko korisna jer se glađanjem stomaka miluje i beba, i na taj način povezuje sa mamom i pre rođenja.

Lejla Ljubenković: Kako da koristite aromaterapiju u trudnoći i kod bebe?

Lejla Ljubenković: Kako da koristite aromaterapiju u trudnoći i kod bebe?

Lejla Ljubenković će inače održati još dva predavanja u okviru Savetovališta – o  aromaterapiji u porodiljstvu i aromakozmetici za mamu i bebu.

 

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.