PoRodi se lako

Zašto holističko savetovalište za trudnice i šta to znači

Zašto holističko savetovalište za trudnice i šta to znači
RND
Autor RND

Pored fiziologije vaše trudnoće, promena u telu, fiziologije vaše bebe i njenog rasta i razvoja, postoje i drugi nivoi vašeg postojanja.

Naši predavači uputiće vas kako da komunicirate sa vašom bebom na svim nivoima i osetite  povezanost sa sobom i bebom, celim vašim bićem. I upravo CELOVIT  pristup čoveku je prevod reči HOLIZAM, zato holističko savetovalište za trudnice. Vaša beba vas odlično oseća i razume.

 

doček novog života

Sva vaša raspoloženja, misli, snovi, prenose se dok raste okružena vašom matericom i plodovom vodom, hraneći se preko placente i pupčane vrpce. Ona raste iz vaše želje, okružena ljubavlju i pažnjom vas, vašeg supruga i vaše porodice.

Holističko savetovalište za trudnice Rodi se lako

Harmonija u odnosima između ljudi, osnov je svakog blagostanja, rasta i razvoja.

U drugom stanju dešava se mnogo promena, menjate se iz dana u dan zajedno sa vašom bebom i pripremate za susret u kome će se roditi beba, i vi kao MAMA.

Svi predavači, koje ćete imati prilike da čujete u našem savetovalištu navodiće vas prema vama samima i vašim mogućnostima da sve odgovore dobijete upravo od vas samih.

Moć stvaranja i snaga života pohranjena je u vama i upravo je trudnoća stanje koje to potvrđuje i kome svedočite.

Babice, lekari, profesori, stručnjaci iz raznih oblasti – tu su da pripomognu, da upute, da ohrabre i podrže, ali vi ste ti koji ste učestvovali u stvaranju i vi rađate nov život.

Na tom prelepom putu kroz drugo stanje, od nas ćete dobiti razna uputstva, preporuke za mesta i ljude sa mnogo iskustva u pripremi za porođaj, a naš primarni cilj, želja i namera je da zajedno odagnamo strahove i stvorimo polje radosti koje će biti postojano – za doček novog života.

 

 

 

O autoru

RND

RND

Udruženje Roditeljstvo novog doba osnovano je aprila 2016., nakon organizovanog prvog regionalnog festivala. Budući da planiramo nove aktivnosti, pozivamo vas da nam se pridružite. Vas, roditelje, vas preduzetnike, vas u različitim kompanijama i organizacijama. Pridružite nam se sa idejama i podrškom, sa razumevanjem i dobrom voljom koju imate za ovo naše zajedničko putovanje, vi kao učesnici ili sponzori, kao gosti ili predavači…. svi vi koji prepoznajete interes i želju da budemo što bolji roditelji našoj deci

Ostavi komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.